ΕΛΛΑΔΑ: Ροντβάιλερ δάγκωσε στο πρόσωπο δίχρονο αγοράκι- Έζησε από θαύμα

ΕΛΛΑΔΑ: Ροντβάιλερ δάγκωσε στο πρόσωπο δίχρονο αγοράκι- Έζησε από θαύμα

Στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων μετά από δάγκωμα που δέχθηκε από σκύλο ράτσας Ροντβάϊλερ νοσηλεύεται ένα δίχρονο αγοράκι.

Το περιστατικό συνέβη στην Κυπαρισσία, ενώ άγνωστο παραμένει το πω πως το μεγαλόσωμο σκυλί δάγκωσε το παιδάκι στο μάγουλο αλλά και τον ώμο.

Το δίχρονο αγόρι σύμφωνα με το Tempo24 υπέστη σοβαρές κακώσεις στο πρόσωπο και το σώμα.

Το παιδί μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο Καραμανδάνειο όπου χειρούργοι επιμελήθηκαν άμεσα τα τραύματά του.

Σύμφωνα με τους γιατρούς από θαύμα το σκυλί δεν δάγκωσε το παιδάκι στην καρωτίδα οπότε και θα είχε μοιραία κατάληξη,

Το παιδί εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο, ενώ λαμβάνει και αγωγή για κάθε ενδεχόμενο.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE