Η Ομόνοια το μεγάλο φαβορί για το πρωτάθλημα Α΄ Κατηγορίας ανδρών!

Η Ομόνοια το μεγάλο φαβορί για το πρωτάθλημα Α΄ Κατηγορίας ανδρών!

Οι φίλοι του βόλεϊ ψηφίζουν Oμόνοια ως το αδιαφιλοκίνητο φαβορί για κατάκτηση του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών Α΄ Κατηγορίας.

Στην ψηφοφορία μέσω της ιστοσελίδας της ΚΟΠΕ, οι «πράσινοι» μέχρι την Κυριακή 02 Δεκεμβρίου 2018, δύο ημέρες μετά την ολοκλήρωση του Α΄ Γύρου της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, εξασφαλίζουν το 43% των ψήφων.

Απ’ εκεί και πέρα, η Αναγέννηση Δερύνειας εξασφαλίζει το 14% των ψήφων με μικρό ντεμαράζ το τελευταίο διήμερο και θεωρείται το δεύτερο φαβορί, ο Green Air Παφιακός συγκέντρωσε το 13% των ψήφων και είναι τρίτο φαβορί, ενώ πολύ κοντά στις προτιμήσεις είναι η Νέα Σαλαμίνα με 12%.

Στη συνέχεια, το ΑΠΟΕΛ που θέλει να δώσει δυνατά το παρόν του φέτος συγκέντρωσε το 7% των ψήφων, η Ανόρθωση το 6%, η ΑΕ Καραβά το 4% και ο ουραγός Εθνικός Λατσιών πήρε 1% των ψήφων.

Σημειώνεται ότι μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής ψήφισαν 143 φίλοι της πετόσφαιρας.

Πηγή: volleyball.org.cy

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο στη Γενεύη πριν από τη διευρυμένη διάσκεψη

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο στη Γενεύη πριν από τη διευρυμένη διάσκεψη

Συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί το πρωί της Δευτέρας 17 Μαρτίου στη Γενεύη, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE