Στο παρατσάκ να σκοτώσει φίλο του - Συνέχισε λες και δεν συνέβη τίποτα - VIDEO

Στο παρατσάκ να σκοτώσει φίλο του - Συνέχισε λες και δεν συνέβη τίποτα - VIDEO

Τι και αν λίγο πριν κατά την διάρκεια εορταστικών πυροβολισμών ακόμη λίγο να σκότωνε ένα παρευρισκόμενο, εκείνος συνέχισε μετά λες και δεν συνέβη τίποτα.

Σε βίντεο το οποίο δημοσιεύθηκε τις τελευταίες ημέρες και έγινε viral δείχνει ότι κατά την διάρκεια εορτασμών, προφανώς σε αραβική χώρα, ρίχτηκαν πυροβολισμοί στον αέρα.

Όμως μια ριπή πήγε αρκετά λάθος αφού έχασε τον έλεγχο του όπλου ένας από τους παρευρισκόμενους.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η σφαίρα να χτύπησε λίγα εκατοστά μακριά από ένα από τους παρευρισκόμενους.

Το παράδοξο όμως της όλης υπόθεσης είναι το γεγονός ότι συνέχισε να πυροβολεί λες και δεν συνέβη οποιοδήποτε περιστατικό.

Δείτε το βίντεο

https://www.youtube.com/watch?v=4mIXMuv7RaA

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE