ΠΑΦΟΣ-ΟΧΗΜΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ: Ειδοποίησε η νεαρή οδηγός την Αστυνομία- Έχασε τον προσανατολισμό της

ΠΑΦΟΣ-ΟΧΗΜΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ: Ειδοποίησε η νεαρή οδηγός την Αστυνομία- Έχασε τον προσανατολισμό της

Νεαρή οδηγός από την Ρωσία κατέπεσε με το όχημά της στην θαλάσσια περιοχή του Αγίου Γεωργίου Πέγειας. 


Σύμφωνα με την Αστυνομία, το περιστατικό συνέβη αργά το απόγευμα της Τρίτης 4/12 ενώ για την διάσωση της οδηγού στήθηκε επιχείρηση από μέλη του αστυνομικού σταθμού Πέγειας και της πυροσβεστικής υπηρεσίας. 

Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις διαφάνηκε πως η οδηγός έχασε τον προσανατολισμό της ενώ οδηγούσε στην περιοχή με αποτέλεσμα να πέσει με το όχημα της στην θάλασσα στον Άγιο Γεώργιο Πέγειας σε βάθος 1,5 μέτρου .

Η οδηγός του οχήματος κατάφερε να ειδοποιήσει η ίδια την Αστυνομία.

Στην σκηνή κλήθηκε ασθενοφόρο για να μεταφέρει την νεαρή οδηγό στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου.

Το περιστατικό εξετάζει ο αστυνομικός σταθμός Πέγειας και η πυροσβεστική υπηρεσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο χρόνος πιέζει: Η προειδοποίηση Ολγκίν και η μάχη για την επόμενη μέρα

Κυπριακό: Ο χρόνος πιέζει: Η προειδοποίηση Ολγκίν και η μάχη για την επόμενη μέρα

Μάχη με τον χρόνο βρίσκεται σε εξέλιξη στο Κυπριακό, καθώς οι επόμενοι μήνες θεωρούνται καθοριστικοί για το κατά πόσο θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για νέα κινητικότητα. Με τη θητεία του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ να πλησιάζει προς το τέλος της, η προσωπική του απεσταλμένη, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στέλνει σαφές μήνυμα προς τις δύο πλευρές: η ευκαιρία υπάρχει, αλλά δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα υπάρξει και επόμενη.

BEST OF TOTHEMAONLINE