ΠΑΦΟΣ-ΟΧΗΜΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ: Ειδοποίησε η νεαρή οδηγός την Αστυνομία- Έχασε τον προσανατολισμό της

ΠΑΦΟΣ-ΟΧΗΜΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ: Ειδοποίησε η νεαρή οδηγός την Αστυνομία- Έχασε τον προσανατολισμό της

Νεαρή οδηγός από την Ρωσία κατέπεσε με το όχημά της στην θαλάσσια περιοχή του Αγίου Γεωργίου Πέγειας. 


Σύμφωνα με την Αστυνομία, το περιστατικό συνέβη αργά το απόγευμα της Τρίτης 4/12 ενώ για την διάσωση της οδηγού στήθηκε επιχείρηση από μέλη του αστυνομικού σταθμού Πέγειας και της πυροσβεστικής υπηρεσίας. 

Από τις προκαταρκτικές εξετάσεις διαφάνηκε πως η οδηγός έχασε τον προσανατολισμό της ενώ οδηγούσε στην περιοχή με αποτέλεσμα να πέσει με το όχημα της στην θάλασσα στον Άγιο Γεώργιο Πέγειας σε βάθος 1,5 μέτρου .

Η οδηγός του οχήματος κατάφερε να ειδοποιήσει η ίδια την Αστυνομία.

Στην σκηνή κλήθηκε ασθενοφόρο για να μεταφέρει την νεαρή οδηγό στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου.

Το περιστατικό εξετάζει ο αστυνομικός σταθμός Πέγειας και η πυροσβεστική υπηρεσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE