ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΗ η Ομόνοια πήρε άλλη μια ΝΙΚΗ!

ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΗ η Ομόνοια πήρε άλλη μια ΝΙΚΗ!

Ασταμάτητη μοιάζει η Ομόνοια.

Χωρίς να φορτσάρει ιδιαίτερα η ομάδα του Σάββα Σάββα κέρδισε την Τρίτη σε εξ αναβολής αγώνα για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας την Αναγέννηση Δερύνειας με 3-0. Οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν αήττητοι τον Α Γύρο με 21 βαθμούς και 21 -0 ενεργητικό. Η Αναγέννηση έδειξε πολλά χαρίσματα, πάλεψε τον αγώνα και ειδικά στο πρώτο σετ ήταν πολύ καλή.

«Σκούρα» τα βρήκε η Ομόνοια στο πρώτο σετ απέναντι σε μια παθιασμένη Αναγέννηση με συνέπεια να γίνει ντέρμπι ο αγώνας, αλλά τους «τριφυλλοφόρους» να κερδίζουν 25-23 και να προηγούνται με 1-0 σετ.

Η Ομόνοια έπαιξε πολύ καλό βόλεϊ στο δεύτερο σετ και αφού ξέφυγε στο σκορ επικράτησε με 25-16 διαμορφώνοντας σε καίριο σημείο το 2-0 στα σετ.

Οι «πράσινοι» του Σάββα κέρδισαν το τρίτο σετ με 25-22 ενώ η Αναγέννηση τα έδωσε όλα να μειώσει για να μπει στο παιχνίδι χωρίς όμως αποτέλεσμα.

ΟΜΟΝΟΙΑ(Σ. ΣΑΒΒΑ): Σ. Πετρακκίδης, Άλβες, Μιράντα, Προδρόμου, Ελευθερίου, Ρεϊνάλντο – Λίμπερο: Πλατρίτης.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣ(Γ. ΜΕΛΚΑ): Τόφιας, Ντεσποτόφσκι, Τοντόροβιτς, Καραγιάννης, Αργκίλαγος, Αποστόλου – Λίμπερο: Χρ. Παπαϊωάννου. – Αλλαγές: Φελάχογλου, Πέτρου.

Από την ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης-Μόντι: Στρατηγική Εταιρική Συνεργασία Ινδίας-Κύπρου - «Νέα φιλοδοξία και νέα δυναμική»

Χριστοδουλίδης-Μόντι: Στρατηγική Εταιρική Συνεργασία Ινδίας-Κύπρου - «Νέα φιλοδοξία και νέα δυναμική»

Αναβαθμίζοντας τις διμερείς σχέσεις σε Στρατηγική Εταιρική Συνεργασία, οι σχέσεις Κύπρου-Ινδίας μπορούν να περάσουν από τη συνεργασία στη συνδημιουργία, για κοινή ευημερία, ανέφερε ο Πρωθυπουργός της Ινδίας, Ναρέντρα Μόντι, σε δηλώσεις του, στο Πρωθυπουργικό Μέγαρο, Hyderabad House, μετά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, το μεσημέρι της Παρασκευής.

BEST OF TOTHEMAONLINE