Ο Κλοπ μαθαίνει σε δημοσιογράφο να προφέρει το επώνυμο του Ραλφ Χάσενχουτλ (VIDEO)

Ο Κλοπ μαθαίνει σε δημοσιογράφο να προφέρει το επώνυμο του Ραλφ Χάσενχουτλ (VIDEO)

Ο Γιούργκεν Κλοπ έμαθε σε Άγγλο ρεπόρτερ της Λίβερπουλ πώς να προφέρει το επώνυμο του υποψήφιου νέου προπονητή της Σαουθάμπτον, Ραλφ Χάσενχουτλ. (VIDEO)

Στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε την Τρίτη (4/12) ο Γιούργκεν Κλοπ, κλήθηκε να μιλήσει για τον υποψήφιο νέο προπονητή της Σαουθάμπτον, τον Αυστριακό Ralph Hasenhüttl.

Όταν λοιπόν ο ρεπόρτερ της Λίβερπουλ έκανε αναφορά στο επώνυμο του πρώην τεχνικού της Λειψίας, ο Γερμανός κόουτς των «Ρεντς» του είπε: «Καθόλου άσχημα. Πες το ξανά». Ο δημοσιογράφος αφού απάντησε ότι «είναι η πρώτη φορά που το είπα…», επιχείρησε να το προφέρει ξανά.

Ο Κλοπ ακολούθως τον διόρθωσε και του εξήγησε χιουμοριστικά: «Το Hasen είναι το κουνέλι. Το Huttl δεν σημαίνει τίποτα».

 

Πηγή: sport24.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Η φράση της Αννίτας Δημητρίου στον τηλεοπτικό σταθμό SIGMA, «ναι, αν είναι εισήγηση του κόμματος», σε σχέση με το ενδεχόμενο επαναδιεκδίκησης της Προεδρίας της Βουλής, μπορεί εκ πρώτης όψεως να ακούγεται θεσμικά ισορροπημένη. Ωστόσο, σε μια πιο προσεκτική ανάγνωση, συνιστά μια δήλωση με σαφές πολιτικό βάθος, που ανοίγει πολλαπλά σενάρια τόσο για την επόμενη μέρα στη Βουλή όσο και για το εσωτερικό του ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE