LIFESTYLE

Ξαφνικός χωρισμός στην ελληνική showbiz- Μετά από 15χρόνια γάμου αποφάσισαν ότι η σχέση τους είχε φθαρεί

Ξαφνικός χωρισμός στην ελληνική showbiz- Μετά από 15χρόνια γάμου αποφάσισαν ότι η σχέση τους είχε φθαρεί

 H Πέγκυ Σταθακοπούλου είναι από τους ανθρώπους που προσπαθεί να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

 

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας RealLife και του Βασίλη Μπουζιώτη, η γνωστή ηθοποιός πήρε την μεγάλη απόφαση να ακολουθήσει χωριστούς δρόμους με το σύζυγος της, Αλέξανδρο Καλδή.

Ο χωρισμός τους ήταν αθόρυβος και μόνο οι άνθρωποι του στενού περιβάλλοντος τους έμαθαν για αυτόν, χωρίς όμως σαν ξέρουν περισσότερες λεπτομέρειες.

Το πρώην ζευγάρι ήταν μαζί για 22 χρόνια και τα τελευταία 15 ήταν παντρεμένοι και έζησε ευτυχισμένες στιγμές, αλλά και  δύσκολες περιόδους, όπως η σοβαρή περιπέτεια υγείας που πέρασε ο Αλέξανδρος, ενώ απέκτησαν μια πανέμορφη κόρη, τη δεκατριάχρονη Χριστίνα.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα, στο πέρασμα του χρόνου, ένιωσαν πώς η σχέση τους έχει φθαρεί και αποφάσισαν να ζήσουν πλέον σε χωριστά σπίτια, χωρίς να υπάρξει μεταξύ τους οποιαδήποτε ένταση. Ωστόσο, έχουν μια εξαιρετική σχέση για χάρη της κόρης τους, στο πλευρό της οποίας βρίσκονται συνεχώς και οι δυο.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top