ΛΕΜΕΣΟΣ: Η κατάσταση του τραυματία φρουρού- Τρεις οι επίδοξοι ληστές

ΛΕΜΕΣΟΣ: Η κατάσταση του τραυματία φρουρού- Τρεις οι επίδοξοι ληστές

Δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του ιδιωτικού φρουρού χρηματαποστολής, που έπεσε θύμα επίδοξων ληστών, λίγο πριν το μεσημέρι της Δευτέρας στη Λεμεσό, ενώ οι έρευνες της Αστυνομίας συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς.

Του Χρίστου Ζήνωνος

Αρμόδια πηγή ανέφερε στο ThemaOnline, ότι ο ιδιωτικός φρουρός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, με τραύματα σε χέρια και πρόσωπο, χωρίς ωστόσο να τίθεται σε κίνδυνο η ζωή του.

Πάντως, η Αστυνομία συνεχίζει με εντατικούς ρυθμούς τις έρευνες, βάση των οποίων προκύπτει ότι εκτός από τον δράστη που κατέβηκε από το κόκκινο αυτοκίνητο, στην απόπειρα ληστείας εμπλέκονται άλλα 2 άτομα, δηλαδή συνολικά τρεις.

Όπως σας ενημερώσαμε σε προηγούμενα μας λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας, όχημα πλησίασε χρηματαποστολή που βρισκόταν σε πολυκατάστημα, με ένα πρόσωπο να χτυπά με επιθετικό όργανο τον ένα εκ των φρουρών, προσπαθώντας να του αποσπάσει τα χρήματα που κρατούσε, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Στη συνέχεια ο δράστης επιβιβάστηκε στο κόκκινο αυτοκίνητο και κατάφερε να διαφύγει, ενώ λίγο αργότερα όχημα που ομοιάζει με αυτό των δραστών εντοπίστηκε σε κοντινή περιοχή να φλέγεται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Εκκενώνεται το αεροδρόμιο Πάφου - Ήχησαν ξανά οι σειρήνες στο Ακρωτήρι

LIVE: Εκκενώνεται το αεροδρόμιο Πάφου - Ήχησαν ξανά οι σειρήνες στο Ακρωτήρι

Εκτός ελέγχου φαίνεται πως είναι η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, καθώς μετά τον θάνατο του αλί Χαμενεΐ, Ισραήλ και ΗΠΑ εξαπέλυσαν νέο κύμα επιθέσεων κατά του Ιράν που απάντησε με μπαράζ αντιποίνων σε αμερικανικούς στόχους της περιοχής Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με μήνυμα ξεκαθάρισε πως «η πατρίδα μας δεν μετέχει με οιονδήποτε τρόπο και ούτε προτίθεται να αποτελέσει μέρος οποιασδήποτε στρατιωτικής επιχείρησης». Δείτε όλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE