Στην Κύπρο για διήμερη επίσκεψη ο Αντιπρόεδρος της Κομισιόν Γίρκι Κατάινεν

Στην Κύπρο για διήμερη επίσκεψη ο Αντιπρόεδρος της Κομισιόν Γίρκι Κατάινεν

Διήμερη επίσκεψη στην Κύπρο πραγματοποιεί ο Αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, αρμόδιος για την Απασχόληση, την Ανάπτυξη, τις Επενδύσεις και την Ανταγωνιστικότητα, Γίρκι Κατάινεν την Κυριακή και τη Δευτέρα.


Ο κ. Κατάινεν, θα είναι κύριος ομιλητής σε δείπνο που παραθέτει απόψε προς τιμήν του ο Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου, στη Λευκωσία. Λίγο νωρίτερα και μετά από κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον κ. Νεοφύτου, θα παραχωρηθεί από κοινού δημοσιογραφική διάσκεψη.

Αύριο, Δευτέρα, ο Αντιπρόεδρος της Κομισιόν θα γίνει δεκτός το πρωί από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Αναστασιάδη, στο Προεδρικό.

Της συνάντησης του με τον Πρόεδρο Αναστασιάδη θα προηγηθεί συνάντηση με τον με τον Πρόεδρο της Βουλής των Αντιπροσώπων Δημήτρη Συλλούρη στη Βουλή καθώς και συμμετοχή του κ. Κατάινεν σε κοινή συνεδρία της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Εξωτερικών και Ευρωπαϊκών Υποθέσεων υπό την προεδρία του Γιώργου Λιλλήκα και της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών και Προϋπολογισμού, υπό την προεδρία του Άγγελου Βότση.

Αργότερα, ο κ. Κατάινεν θα έχει συναντήσεις με τον Υπουργό Άμυνας Σάββα Αγγελίδη και τον Υπουργό Οικονομικών Χάρη Γεωργιάδη.

Μετά τη συνάντησή του με τον κ. Γεωργιάδη θα παραχωρήσουν κοινή συνέντευξη Τύπου.

Ο αξιωματούχος της ΕΕ θα συμμετάσχει από τις 1430 ως τις 1600 αύριο σε διάλογο με τους πολίτες σχετικά με το μέλλον της Ευρώπης και τις καθοριστικές τάσεις του αύριο, στο ξενοδοχείο Χίλτον.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

«Θέλω να ταφώ στο χώμα, σε απλό τάφο» - Η διαθήκη του Πάπα Φραγκίσκου και οι τελευταίες επιθυμίες του για την κηδεία

Έτοιμος για την ημέρα που θα πέθαινε ήταν από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε το βαρύ αξίωμα ήταν ο Πάπας Φραγκίσκος που είχε περιγράψει -και δημόσια- πού και πώς ήθελε να γίνει η κηδεία του, που θα γίνει μέσα στο Σαββατοκύριακο - από την Τετάρτη θα εκτεθεί σε λαϊκό προσκύνημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE