ΗΧΗΡΕΣ δηλώσεις παράγοντα ΑΛΛΗΣ Κυπριακής ομάδας Α’ Κατηγορίας για το θέμα Ουζόχο!

ΗΧΗΡΕΣ δηλώσεις παράγοντα ΑΛΛΗΣ Κυπριακής ομάδας Α’ Κατηγορίας για το θέμα Ουζόχο!

Ο υπεύθυνος του γραφείου τύπου της Πάφου, Πέτρος Μελαΐσης, μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 95.0 και δήλωσε τα πιο κάτω όταν ρωτήθηκε για την ένσταση του Απόλλωνα για αντικανονική συμμετοχή του Ουζόχο της Ανόρθωσης.

Αναλυτικά:

«Ο αναμάρτητος πρώτο το λίθο βαλέτω. Ο βρεγμένος την βροχή δεν τη φοβάται. Εμείς από πλευράς μας τα βιώσαμε τα ζήσαμε και τα ξεπεράσαμε και ανακάμψαμε. Δίνουμε απαντήσεις στο γήπεδο. Εμείς ζητάμε ισόνομο πρωτάθλημα, τα παιχνίδια να παίζονται όλα στο γήπεδο. Περιμένουμε ένα χαρτί από την ΚΟΠ και θα δούμε αν θα κινηθούμε παρακάτω. Πρέπει να οριστικοποιηθεί η απόφαση μιας αθλητικής δικαστικής υπόθεσης. Στην περίπτωση τη δική μας καταπατήθηκε ένας ηθικός κανόνας. Εμείς δεν θα καταθέταμε ένσταση αν υπήρχε κάποια παρανομία ως Πάφος. Έχουμε ηθικούς φραγμούς. Θέλουμε να έχουμε ένα ποδόσφαιρο καθαρό; Τα είπαν και οι επενδυτές μας. Έδωσαν λεφτά, έφτιαξαν προπονητικό κέντρο. Δεν βλέπουμε εμείς τοπικιστικά το θέμα. Είναι όσοι συνεισφέρουμε γύρω από το κυπριακό ποδόσφαιρο. Δεν πρέπει να έχουν ισονομία; Καταντήσαμε να έχουμε ένα ποδόσφαιρο που να διέπεται από νομικίστικους κανονισμούς. Δεν είπαμε να μην υπάρχουν κανόνες, αλλά δεν πρέπει να έχουμε άκρατο ψυχρό επαγγελματισμό. Η ιστορία με την αφαίρεση βαθμών μας τσάκισε την συγκεκριμένη στιγμή. Δεν τα παρατάνε οι επενδυτές μας. Όχι! Υπάρχει μια πίκρα και υπάρχει σκεπτικισμός. Η απάντηση μας είναι: Μας παίρνετε βαθμούς στα χαρτιά; Θα τους παίρνουμε στο γήπεδο! Διαθέτουμε την ομάδα και θα κερδίζουμε όποιο βρούμε μπροστά μας και έχουμε τα κότσια να το κάνουμε. Δια πυρρός και σιδήρου. Δεν έχουμε την πολυτέλεια να διαλέγουμε παιχνίδια».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναγνωρίζεται η δουλειά της Κυπριακής Προεδρίας για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο

Αναγνωρίζεται η δουλειά της Κυπριακής Προεδρίας για το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο

Στη συζήτηση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου την Παρασκευή για το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο καταγράφηκε «σαφής αναγνώριση» της δουλειάς που επιτέλεσε η Κυπριακή Προεδρία σε έναν από τους πιο δύσκολους και πολιτικά απαιτητικούς φακέλους της Ένωσης, σύμφωνα με πληροφορίες.

BEST OF TOTHEMAONLINE