Υπόθεση Ουζόχο: Τι ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ στην Αστυνομία ο Απόλλωνας και τι ζητάει

Υπόθεση Ουζόχο: Τι ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ στην Αστυνομία ο Απόλλωνας και τι ζητάει

Τρέχουν οι εξελίξεις σχετικά με την πολύκροτη υπόθεση της ένστασης του Απόλλωνα για αντικανονική συμμετοχή του Φράνσις Ουζόχο.

Ο Απόλλωνας εκτός από την ένσταση στην ΚΟΠ και την έρευνα που διατάχθηκε από τον ΚΟΑ προχώρησε και σε καταγγελία στην Αστυνομία (ΤΑΕ Λεμεσού).

Μάλιστα όπως αναφέρουν οι νεότερες πληροφορίες, οι γαλάζιοι της Λεμεσού αμφισβητούν την αυθεντικότητα των ιατρικών εγγράφων που κατέθεσε η Ανόρθωση στον ΚΟΑ και ζητά από την Αστυνομία να ελέγξει κατά πόσο έγιναν όλα νομότυπα ή όχι. Επί της ουσίας ο Απόλλωνα υποστηρίζει πως έγινε πλαστογραφία του δελτίου υγείας του Ουζόχο.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δείτε φωτογραφίες: Άμορφη μάζα σιδερικών το μοιραίο όχημα του 80χρονου Αναστάσιου

Δείτε φωτογραφίες: Άμορφη μάζα σιδερικών το μοιραίο όχημα του 80χρονου Αναστάσιου

Συγκλονίζουν οι εικόνες από τη σκηνή του μοιραίου τροχαίου που σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης (28/08) στον αυτοκινητόδρομο Καλό Χωριό προς αεροδρόμιο Λάρνακας.

BEST OF TOTHEMAONLINE