Για Γενεύη αναχωρεί ο Πρόεδρος της Βουλής

Για Γενεύη αναχωρεί ο Πρόεδρος της Βουλής

Ο Πρόεδρος της Βουλής των Αντιπροσώπων Δημήτρης Συλλούρης αναχωρεί την Πέμπτη για τη Γενεύη, όπου θα συμμετάσχει, στις 8 και 9 Φεβρουαρίου 2019, σε Προπαρασκευαστική Συνάντηση για την 5η Παγκόσμια Διάσκεψη Προέδρων Κοινοβουλίων της Διακοινοβουλευτικής Ένωσης, που θα πραγματοποιηθεί το 2020.

Ανακοίνωση από τη Βουλή αναφέρει ότι στη Συνάντηση, θα συμμετάσχουν Πρόεδροι Κοινοβουλίων από δεκαπέντε και πλέον χώρες, οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν κυρίως θέματα που θα περιληφθούν στην ημερήσια διάταξη της 5ης Παγκόσμιας Διάσκεψης Προέδρων Κοινοβουλίων 2020.

Ο Πρόεδρος της Βουλής αναμένεται να επιστρέψει στην Κύπρο το βράδυ του Σαββάτου, 9 Φεβρουαρίου, προς Κυριακή, 10 Φεβρουαρίου 2019.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ σε Ανδρουλάκη: «Είδαμε για πρώτη φορά στην Ευρωπαϊκή Ένωση αλληλεγγύη στην πράξη και όχι σε δηλώσεις»

ΠτΔ σε Ανδρουλάκη: «Είδαμε για πρώτη φορά στην Ευρωπαϊκή Ένωση αλληλεγγύη στην πράξη και όχι σε δηλώσεις»

Η Κύπρος είναι μέρος της λύσης των προβλημάτων και όχι μέρος των προβλημάτων είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο, τον Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ/Κινήματος Αλλαγής κ. Νίκο Ανδρουλάκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE