Υπόθεση παιδικής πορνογραφίας: Για άκομη πέντε μέρες στο κελί ο 29χρονος από την Λάρνακα

Υπόθεση παιδικής πορνογραφίας: Για άκομη πέντε μέρες στο κελί ο 29χρονος από την Λάρνακα

Διάταγμα προσωποκράτησης για περίοδο πέντε ημερών εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εναντίον 29χρονου, ο οποίος συνελήφθη χθες από μέλη της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παιδικής πορνογραφίας.

Σχετικά με την υπόθεση, η Αστυνομία, μέσω της Europol, είχε λάβει  πληροφορία για αποστολή παιδικού πορνογραφικού υλικού, από συγκεκριμένο λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν από μέλη του Γραφείου Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του 29χρονου.

 ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΚΥΠΡΟΣ: 29χρονος έστελνε υλικό παιδικής πορνογραφίας μέσω κοινωνικών δικτύων

Εναντίον του εκδόθηκε Δικαστικό ένταλμα σύλληψης, δυνάμει του οποίου αυτός συνελήφθη χθες, στην επαρχία Λάρνακας και τέθηκε υπό κράτηση. Στην κατοχή του εντοπίστηκαν δύο κινητά τηλέφωνα, τα οποία κατασχέθηκαν για να τύχουν δικανικής εξέτασης.

Το Γραφείο Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μαρίνος Σιζόπουλος: «Δεν πρόκειται για παραίτηση» - Αυτός είναι ο λόγος που αποχωρεί από την Προεδρία της ΕΔΕΚ

Μαρίνος Σιζόπουλος: «Δεν πρόκειται για παραίτηση» - Αυτός είναι ο λόγος που αποχωρεί από την Προεδρία της ΕΔΕΚ

Σε εκλογές για ανανέωση της ηγεσίας της οδηγείται την 1η Ιουνίου η ΕΔΕΚ, μετά την απόφαση του προέδρου του κόμματος Μαρίνου Σιζόπουλου, της Αναπληρώτριας Προέδρου Μαρίας Βασιλειάδου και των τριών αντιπροέδρων να αποχωρήσουν από την ηγεσία του κόμματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE