«Όλοι μαζί μπορούμε για την πρόκριση». Το ξεχωριστό κάλεσμα στους ΑΕΛίστες

«Όλοι μαζί μπορούμε για την πρόκριση». Το ξεχωριστό κάλεσμα στους ΑΕΛίστες

Με ένα ξεχωριστό τρόπο η ΑΕΛ κάνει κάλεσμα στον κόσμο για να στηρίξει την ομάδα στον επαναληπτικό με τον Ερμή για να μπορέσει να πάρει την πρόκριση για την ημιτελική φάση του κυπέλλου.

Ο αγώνας θα γίνει στο στάδιο «Αμμόχωστος» την ερχόμενη Τετάρτη στις 19:00 και η ΑΕΛ με το 1-0 με το οποίο κέρδισε στον πρώτο αγώνα στο Τσίρειο με το γκολ του Καλό θα προσπαθήσει να πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης.

Στην ιστοσελίδα της ομάδας υπάρχει η εξής ανακοίνωση:

«ΑΕΛιστες, στο Τσιρειο κάναμε το πρώτο βήμα. Την ερχόμενη Τετάρτη στις 19:00 πάμε όλοι μαζί ενωμένοι σαν μια γροθιά να πάρουμε την πρόκριση. Πάθος, φωνή και στήριξη στην κάθε δύσκολη στιγμή. Η προπώληση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει την Δευτέρα. Θα ακολουθήσει ανακοίνωση».

Επίσης υπάρχει και σχετικό βίντεο με το σύνθημα «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ».

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE