Στην κορυφή είναι αλλιώς

Στην κορυφή είναι αλλιώς

Για μια μόλις βδομάδα κράτησε η συγκατοίκηση του Απόλλωνα με το ΑΠΟΕΛ όπου οι «γαλάζιοι» παρά την ισοβαθμία ήταν στη δεύτερη θέση αφού μετρούν τα μεταξύ τους παιχνίδια.

Η ομάδα του Ιοάν Αντόνε έκανε αυτό που έπρεπε και πέτυχε τη νίκη πάνω στην Ανόρθωση, ενώ την ίδια ώρα ήταν καλά τα νέα από το ΓΣΠ όπου το ΑΠΟΕΛ άφησε δύο βαθμούς στο ντέρμπι με την Ομόνοια. Αποτελέσματα που άφησαν μόνη πρώτη την ομάδα της Λεμεσού, κάτι που έφερε απέραντη ικανοποίηση στην ομάδα. Είναι διαφορετικός ο αέρας της κορυφής και ο Απόλλωνας έχει στα πόδια του την τύχη του.

Είναι και το πρόγραμμα τέτοιο που ευνοεί τον   πρωτοπόρο και όλοι αισιοδοξούν ότι θα σηκώσουν τον Μάιο το τρόπαιο.

Πρώτος αντίπαλος για τον Απόλλωνα στα πλέι οφ θα είναι ο Ερμής, τον οποίο θα αντιμετωπίσει το Σάββατο στο στάδιο «Αμμόχωστος». Στόχος είναι το διπλό και η παραμονή στην κορυφή.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Προϋποθέσεις από Έρχιουρμαν, η σιωπή από Ερντογάν - Ερωτηματικά για την ηλεκτρική διασύνδεση

Κυπριακό: Προϋποθέσεις από Έρχιουρμαν, η σιωπή από Ερντογάν - Ερωτηματικά για την ηλεκτρική διασύνδεση

Η διπλωματία δεν κινείται μόνο με δηλώσεις. Κινείται και με επιμονές, αλλά και με εκκωφαντικές σιωπές. Και τα όσα διαδραματίστηκαν από τη Νέα Υόρκη μέχρι την Άγκυρα το τελευταίο 24ωρο, δείχνουν ότι στο Κυπριακό διαμορφώνεται ένα σκηνικό χαμηλών τόνων, αλλά υψηλής στρατηγικής σημασίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE