ΛΕΜΕΣΟΣ: Κλάπηκαν σχεδόν 27 χιλιάδες από εταιρεία - Χειροπέδες σε 28χρονη υπάλληλο

ΛΕΜΕΣΟΣ: Κλάπηκαν σχεδόν 27 χιλιάδες από εταιρεία - Χειροπέδες σε 28χρονη υπάλληλο

Στη σύλληψη 28χρονης προχώρησαν την Κυριακή (3/3) μέλη της Αστυνομίας στην επαρχία Λεμεσού, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση πλαστογραφίας, κυκλοφορίας πλαστού εγγράφου και κλοπής από υπάλληλο.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, η 28χρονη φέρεται μεταξύ του Δεκεμβρίου, 2016 και του Ιουνίου, 2017, να έκλεψε από τραπεζικό λογαριασμό εταιρείας στην οποία αυτή εργαζόταν, χρηματικό ποσό πέραν των 26,950 ευρώ.

Μέρος των χρημάτων φέρεται να κλάπηκε με αναλήψεις από αυτόματη μηχανή ανάληψης χρημάτων, ενώ τα υπόλοιπα χρήματα φέρεται να κλάπηκαν με τη χρήση πλαστών εγγράφων.

Η 28χρονη συνελήφθη γύρω στις 13:30 το μεσημέρι της Κυριακής (3/3), βάση Δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Κύπρος στον ΟΗΕ: «Στρατηγική αναγκαιότητα η ασφάλεια στα Στενά του Ορμούζ – Να αξιοποιηθεί η ευκαιρία για ειρήνη»

Τα πλοία πρέπει να απολαμβάνουν δικαίωμα διέλευσης μέσω του Στενών του Ορμούζ σύμφωνα με το διεθνές δίκαιο, όπως αποτυπώνεται στη Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για το Δίκαιο της Θάλασσας (UNCLOS), ανέφερε η Αναπληρώτρια Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ, Γαβριέλλα Μιχαηλίδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE