ΔΗΣΥ: Διαγράφηκε με ομόφωνη απόφαση ο Γ. Λακκοτρύπης

ΔΗΣΥ: Διαγράφηκε με ομόφωνη απόφαση ο Γ. Λακκοτρύπης

Διαγράφηκε το πρωί της Τετάρτης (6/3) ο Δημοτικός Σύμβουλος του ΔΗΣΥ Λάρνακας, από τα μητρώα μελών του κόμματος.

Το Εκτελεστικό Γραφείο του ΔΗΣΥ, σύμφωνα με ανακοίνωση, ομόφωνα, υιοθέτησε την εισήγηση του Προέδρου του κόμματος, για διαγραφή του μέλους Γεώργιου (Λάμπρου) Λακκοτρύπη, λόγω της έκδηλης παραβίασης των αρχών και της διακηρυγμένης πολιτικής του κόμματος.

Ο Διευθυντής Διοίκησης και Οργανωτικού του κόμματος, ανέλαβε την τροχιοδρόμηση των προβλεπόμενων από το καταστατικό διαδικασιών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπόθεση Φαίδωνος: Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες – Πέραν των δέκα καταθέσεων έχουν εξασφαλίσει οι Αρχές

Υπόθεση Φαίδωνος: Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες – Πέραν των δέκα καταθέσεων έχουν εξασφαλίσει οι Αρχές

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται το ανακριτικό έργο της Αστυνομίας αναφορικά με την υπόθεση του Φαίδωνα Φαίδωνος, με τους ανακριτές να συνεχίζουν τη λήψη καταθέσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE