ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Έσωσε ηλικιωμένο με ριψοκίνδυνο τρόπο - Στέλνει «δυνατό» μήνυμα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Έσωσε ηλικιωμένο με ριψοκίνδυνο τρόπο - Στέλνει «δυνατό» μήνυμα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ηλικιωμένος έχασε τον προσανατολισμό του και βρέθηκε εγκλωβισμένος στην μέση του δρόμου, σε κυκλικό κόμβο. Νεαρός σταμάτησε για να τον βοηθήσει ενώ οι άλλοι τον έβριζαν.

Ο νεαρός που βοήθησε τον ηλικιωμένο να απεγκλωβιστεί από το σημείο του δρόμου που βρέθηκε όταν έχασε τον προσανατολισμό του, έκανε μια μακροσκελή ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης την Δευτέρα (18/3), αναφερόμενος στο περιστατικό και θέλοντας να στείλει ένα μήνυμα.

Αρχικά εξήγησε τι συνέβη με τον ηλικιωμένο άνδρα, ηλικίας 99 ετών: «Σήμερα σε κυκλικό κόμβο είδα έναν ηλικιωμένο κύριο να είναι εγκλωβισμένος στη μέση του δρόμου, κατάλαβα ότι είχε χάσει τον προσανατολισμό του, μετά λύπης μου άκουσα τους οδηγούς κορνάροντας να βρίζουν τον ηλικιωμένο κύριο που έκοβε την πορεία του δρόμου! Αν και ριψοκίνδυνα σταμάτησα και τον έβαλα στο αυτοκίνητο, είχε όντως χάσει την πορεία του! Ζητώντας μου συγνώμη 15 φορές , του λέω Μπράβο που είστε στο στάδιο των 99 χρονών πάμε στα 100! (Χαμογέλασε)».

Στην συνέχεια, αναφέρθηκε σε κουβέντα που είχαν οι δύο άνδρες μεταξύ τους: «Κουβεντιάζοντας με τον 99χρονων κύριο μου εξιστόρησε την ιστορία της ζωής του που διένυσε με την 102 χρονών εν ζωή γυναίκα του ! Τις δυσκολίες που πέρασε τους πολέμους αλλά και τις χαρές του ! Μαθαίνεις πολλά από τέτοιους κύριους! Τελικά βρήκαμε το σπίτι του όλα καλώς»!

«Αποχαιρετώντας με ,με χαμόγελο μου λέει την εξής φράση : "Δόξα το Θεό , Πρόσεχε, Ζήσε "», σημείωσε ακόμα ο νεαρός.

 «ΣΤΟΧΟΣ της δημοσίευσης μου: ΝΑ ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΑ ΑΤΟΜΑ ΤΡΙΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ - Φροντίζοντας αυτούς που μας φρόντισαν… Το σημαντικότερο για τους ανθρώπους της Τρίτης Ηλικίας είναι να νιώθουν χρήσιμοι. Να νιώθουν πως τους χρειαζόμαστε, πως τους έχουμε ανάγκη !! Μπορεί να είσαι και εσύ σε αυτή τη θέση», καταλήγει στην δημοσίευσή του η οποία αξίζει να αναφερθεί ότι αναδημοσιεύθηκε και σχολιάστηκε - κυρίως -θετικά από αρκετό κόσμο. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top