ΠΤΩΜΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ: Αναμένονται απαντήσεις από την νεκροτομή - «Ξεσκονίζουν» φακέλους ελλειπόντων προσώπων

ΠΤΩΜΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ: Αναμένονται απαντήσεις από την νεκροτομή - «Ξεσκονίζουν» φακέλους ελλειπόντων προσώπων

(15/4) Επαναρχίζουν με το πρώτο φως της ημέρας οι έρευνες σχετικά με το πτώμα γυναίκας που εντοπίστηκε το απόγευμα της Κυριακής (14/4) στο παλιό λατομείο του Μιτσερού.

Θυμίζουμε ότι το άψυχο σώμα, εντοπίστηκε δεμένο χειροπόδαρα και σε κατάσταση σαπουνοποίησης όπως σας είχε ενημερώσει πρώτο το ThemaOnline, εντός νερού μέσα σε φρεάτιο βάθους περίπου 15 μέτρων.

Το άψυχο σώμα εντόπισαν Γερμανοί τουρίστες που βρέθηκαν στο παλιό λατομείο του Μιτσερού, που είναι ανενεργό εδώ και δεκαετίες, για επίσκεψη και φωτογραφίες και άμεσα κάλεσαν τις Αρχές για να σπεύσουν στο σημείο.

Οι ανακριτές του ΤΑΕ ήδη άρχισαν να «ξεσκονίζουν» φακέλους με γυναίκες που είχαν δηλωθεί στο παρελθόν ως ελλείπουσες, σε μια προσπάθεια ταυτοποίησης του πτώματος.

Το πρωί της Δευτέρας (15/4) αναμένεται να διενεργηθεί νεκροτομή ώστε να ξεκαθαρίσουν τα αίτια θανάτου της άτυχης γυναίκας, ενώ θα ληφθούν και δείγματα για εξέταση DNA ώστε να ταυτοποιηθεί.  

Οι Αρχές αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, σχετικά με τον τραγικό θάνατο της γυναίκας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Παρότρυνση ΠτΔ: ΚΕΒΕ και ΟΕΒ βλέπουν Κεραυνό και Παναγιώτου για ΑΤΑ

Οι Προέδροι της ΟΕΒ και του ΚΕΒΕ θα συναντηθούν εντός των αμέσως επόμενων ημερών με τους Υπουργούς Οικονομικών και Εργασίας, ενόψει της επικείμενης κοινής σύσκεψης των Εκτελεστικών Επιτροπών των δύο Οργανώσεων την ερχόμενη Δευτέρα για να συζητήσουν το θέμα της ΑΤΑ.

BEST OF TOTHEMAONLINE