Μοναχός καταγγέλλει ότι ο Πρόεδρος προσπάθησε να τους δωροδοκήσει – Απαιτούν απαντήσεις οι Οικολόγοι

Μοναχός καταγγέλλει ότι ο Πρόεδρος προσπάθησε να τους δωροδοκήσει – Απαιτούν απαντήσεις οι Οικολόγοι

Μοναχός της Μονής Σταυροβουνίου καταγγέλλει ότι ο Νίκος Αναστασιάδης, προσπάθησε να δωροδοκήσει τη Μονή Σταυροβουνίου για την κατασκευή ασφαλτικού εργοστασίου.

Μοναχός καταγγέλλει ότι ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης προσπάθησε να δωροδοκήσει τη Μονή Σταυροβουνίου προκειμένου να συναινέσουν στην κατασκευή ασφαλτικού εργοστασίου, σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται σε ανακοίνωση του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών.

Όπως συνεχίζει η ανακοίνωση το Κίνημα Οικολόγων ζήτα, όπως αν ισχύει κάτι τέτοιο, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας οφείλει να δώσει άμεσα εξηγήσεις, αφού αφήνονται σκιές σχετικά με το ιδιωτικό έργο της κατασκευαστικής εταιρείας που θέλει να υλοποιήσει το συγκεκριμένο έργο.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανοιχτό το ενδεχόμενο στήριξης Χριστοδουλίδη από τον ΔΗΣΥ - Τι είπε η Αννίτα

Προεδρικές 2028: Ανοιχτό το ενδεχόμενο στήριξης Χριστοδουλίδη από τον ΔΗΣΥ - Τι είπε η Αννίτα

Χωρίς να αποκλείει το ενδεχόμενο στήριξης του Νίκου Χριστοδουλίδη στον δεύτερο γύρο των Προεδρικών Εκλογών του 2028 εμφανίστηκε η Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE