Ο «ξεχωριστός» τρόπος του Λούη Πατσαλίδη για να ευχηθεί στον αδελφό του -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ο «ξεχωριστός» τρόπος του Λούη Πατσαλίδη για να ευχηθεί στον αδελφό του -ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Την Μεγάλη Δευτέρα του Πάσχα ο αδελφός του Λούη Πατσαλίδη είχε γενέθλια και όπως είναι αναμενόμενο, με βάση τον απίστευτα χιουμοριστικό χαρακτήρα του, επέλεξε έναν ιδιαίτερα ξεχωριστό τρόπο για να του ευχηθεί. 

Ο αγαπημένος κωμικός επέλεξε να αναρτήσει μια φωτογραφία από τα παιδικά του χρόνια στην οποία απεικονίζεται μαζί με τον αδελφό του, Ανδρέα Πατσαλίδη, και να του ευχηθεί «Χρόνια Πολλά», φυσικά και με λίγη δόση χιούμορ!

Συγκεκριμένα ο ίδιος του έγραψε: «Που μωρό ήθελα να σε σαπίζω στο ξύλο κάθε 5 λεπτά…τωρά που μεγάλωσες εν άλλαξε τίποτε!!! Χρόνια πολλά μπρο»

Δείτε την ανάρτησή του:

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Βρισκόμαστε για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια σε έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό»

ΠτΔ: «Βρισκόμαστε για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια σε έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό»

Βρισκόμαστε για πρώτη φορά, μετά από πάρα πολλά χρόνια, σε μια έντονη κινητικότητα για το Κυπριακό, είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι η παρουσία του ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο δεν ήταν καθόλου τυχαία, αλλά ήταν αποτέλεσμα μιας συστηματικής προσπάθειας που ξεκίνησε η Κυβέρνηση τον Μάρτιο του 2023.

BEST OF TOTHEMAONLINE