ΠΑΦΟΣ: Στο κελί η 38χρονη για τις σφαίρες- Διερευνώνται οι ισχυρισμοί

ΠΑΦΟΣ: Στο κελί η 38χρονη για τις σφαίρες- Διερευνώνται οι ισχυρισμοί

Διάταγμα κράτησης πέντε ημερών εξέδωσε την Τετάρτη (1/5) το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον 38χρονης για υπόθεση παράνομης κατοχής εκρηκτικών υλών.

Πρόκειται για αλλοδαπή γυναίκα, κάτοχο ιορδανικού διαβατηρίου, που βρισκόταν στην Κύπρο για διακοπές και η οποία, σύμφωνα με την Αστυνομία, επιχείρησε να αναχωρήσει από το αεροδρόμιο Πάφου έχοντας στις αποσκευές της σφαίρες.

Συγκεκριμένα, κατά τον έλεγχο των αποσκευών της στον αερολιμένα Πάφου εντοπίστηκαν πέντε πλήρη φυσίγγια εννέα χιλιοστών πυροβόλου όπλου.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στα γραφεία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου και ανακρινόμενη πρόβαλε κάποιους ισχυρισμούς, που διερευνώνται.

Οι εξετάσεις του ΤΑΕ Πάφου συνεχίζονται.

Απο ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Το Ιράν δήλωσε πως ο Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ είναι νεκρός – «Θα δώσουμε στις ΗΠΑ και το Ισραήλ ένα μάθημα που θα τους μείνει αξέχαστο»

LIVE: Το Ιράν δήλωσε πως ο Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ είναι νεκρός – «Θα δώσουμε στις ΗΠΑ και το Ισραήλ ένα μάθημα που θα τους μείνει αξέχαστο»

Σε κατάσταση απόλυτου συναγερμού βρίσκεται η Μέση Ανατολή τις τελευταίες ώρες, την ώρα που επιβεβαιώθηκε ο θάνατος του ανώτατου ηγέτη του Ιράν, Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ από την ιρανική τηλεόραση. Δείτε όλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE