Βαριά τιμωρία και μηδενισμός

Βαριά τιμωρία και μηδενισμός

Βαρύς έπεσε ο πέλεκυς της αθλητικής δικαιοσύνης για την Άντερλεχτ, η οποία τιμωρήθηκε σκληρά για τα σοβαρά επεισόδια που προκάλεσαν οπαδοί της στο εκτός έδρας ντέρμπι με τη Σταντάρ Λιέγης και είχε ως αποτέλεσμα τη διακοπή του ματς.

Η ομάδα των Βρυξελλών βρισκόταν πίσω στο σκορ με 2-0, όταν το παιχνίδι διεκόπη οριστικά στο 31′, μετά από ρίψεις φωτοβολίδων, καπνογόνων, κροτίδων και αντικειμένων από οπαδούς των φιλοξενούμενων.

Η βελγική ομοσπονδία αποφάσισε ότι η τιμωρία της ομάδας θα είναι η απώλεια του ματς στα χαρτιά με σκορ 5-0, ποινή μίας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 5.000 ευρώ.

Πηγή: www.metrosport.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Ισορροπημένη και δίκαιη η πρόταση Χριστοδουλίδη για την Αμμόχωστο» - Αναμένει απάντηση για το Πυρόι

«Ισορροπημένη και δίκαιη η πρόταση Χριστοδουλίδη για την Αμμόχωστο» - Αναμένει απάντηση για το Πυρόι

Ισορροπημένη και δίκαιη χαρακτήρισε ο αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, την πρόταση του προέδρου της Δημοκρατίας για παράδοση της περίκλειστης περιοχής της Αμμοχώστου στα Ηνωμένα Έθνη, με αντάλλαγμα το άνοιγμα του λιμανιού της πόλης για απευθείας εμπόριο, υπό την εποπτεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE