«ΟΡΓΙΑ» από… δανεικό παίκτη της ΑΕΛ στον ΤΕΛΙΚΟ κυπέλλου!

«ΟΡΓΙΑ» από… δανεικό παίκτη της ΑΕΛ στον ΤΕΛΙΚΟ κυπέλλου!

Στον τελικό του κυπέλλου Σλοβακίας, η Σπάρτακ Τρνάβα αντιμετωπίζει τη Ζίλινα και προηγείται στο ξεκίνημα του Β΄ ημιχρόνου με 3-0, «αγκαλιάζοντας» το τρόπαιο!

Καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του αγώνα, παίζει ο Κίρε Μαρκόσκι που αγωνίζεται ως δανεικός από την ΑΕΛ, αφού πέτυχε το δεύτερο και το τρίτο γκολ της ομάδας του σε καθοριστικά χρονικά σημεία, στο 45΄+4΄ και 48΄!

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Απογοητευμένος με τον ΔΗΣΥ ο Αναστασιάδης - Η επιστολή του προς την Αννίτα και η αναφορά σε «αποστασιοποίηση»

Απογοητευμένος με τον ΔΗΣΥ ο Αναστασιάδης - Η επιστολή του προς την Αννίτα και η αναφορά σε «αποστασιοποίηση»

Επιστολή στην Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αννίτα Δημητρίου, με την οποία εκφράζει απογοήτευση για την "αποστασιοποίηση του κόμματος από τα πεπραγμένα της δεκαετούς διακυβέρνησης" του με τον ΔΗΣΥ, απέστειλε ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE