ΥΠΑΜ: 'Δεν θα παρασυρθούμε σε ενέργειες που προκαλούν ένταση'

ΥΠΑΜ: 'Δεν θα παρασυρθούμε σε ενέργειες που προκαλούν ένταση'

Δεν πρόκειται να παρασυρθούμε σε ενέργειες που δημιουργούν ένταση στην περιοχή, ξεκαθάρισε ο Υπουργός Άμυνας Σάββας Αγγελίδης, σχολιάζοντας τις εξελίξεις στην περιοχή μετά τις νέες προκλητικές ενέργειες της Τουρκίας στα ανοικτά της Κύπρου.

Μιλούσε μετά από συνάντηση που είχε με τον Έλληνα Υπουργό Εθνικής Άμυνας, Ευάγγελο Αποστολάκη, σημειώνοντας ότι συζήτησαν το θέμα με τον ομόλογό του.

Η Τουρκία επιδιώκει διαχρονικά την ένταση για να καταλήξουμε σε αποσταθεροποίηση στην περιοχή, ξέροντας πως την ίδια στιγμή,
η ψυχραιμία αυτή δεν πρέπει να εκληφθεί ως αδυναμία, συμπλήρωσε ο Υπουργός.

Από την πλευρά του, ο κ. Αποστολάκης δήλωσε ότι επικροτεί την ψύχραιμη και νηφάλια στάση της Κύπρου και παραμένει σε συντονισμό τόσο με την Κυπριακή Δημοκρατία όσο και με τους κοινοτικούς εταίρους και τους συμμάχους για τις επόμενες ενέργειες.

ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διπλωματικές πηγές: «Παγώνει» το Κυπριακό για το καλοκαίρι - Χωρίς χρονοδιάγραμμα για Πενταμερή και με την Άγκυρα αμετακίνητη

Διπλωματικές πηγές: «Παγώνει» το Κυπριακό για το καλοκαίρι - Χωρίς χρονοδιάγραμμα για Πενταμερή και με την Άγκυρα αμετακίνητη

Δεν υπάρχει χρονοδιάγραμμα σύγκλησης Πενταμερούς Διάσκεψης για το Κυπριακό και αυτή δεν αναμένεται να συμβεί μέσα στο καλοκαίρι, τονίζουν ελληνικές διπλωματικές πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE