EUROVISION: Το τρομερό δίδυμο Κυπρίων που θα σχολιάσουν τον διαγωνισμό σε ημιτελικούς και τελικό

EUROVISION: Το τρομερό δίδυμο Κυπρίων που θα σχολιάσουν τον διαγωνισμό σε ημιτελικούς και τελικό

Τραγουδίαστρια και παρουσιαστής, θα έχουν την ευθύνη σχολιασμού της Eurovision στο ΡΙΚ, τις δύο βραδιές των ημιτελικών και την ημέρα του τελικού. 

Η δημοφιλής Κύπρια τραγουδίστρια Ευρυδίκη, που εκπροσώπησε την Κύπρο το 1992, 1994 και το 2007 στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Γιουροβίζιον και ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής Τάσος Τρύφωνος, θα σχολιάζουν ζωντανά από το Τελ Αβίβ τους δυο ημιτελικούς και τον τελικό του 64ου Διαγωνισμού Τραγουδιού της Γιουροβίζιον.

Ο ζωντανός σχολιασμός από το Τελ Αβίβ είναι μια προσφορά των επίπλων Andreotti.

Εξαίρετοι γνώστες του διαγωνισμού και οι δύο, η Ευρυδίκη και ο Τάσος θα παρουσιάσουν τις συμμετοχές των 41 χωρών με πολλές πληροφορίες και την απαραίτητη δόση χιούμορ μεταφέροντας το κλίμα από το γειτονικό Τελ Αβίβ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η σχέση σήμερα με τον Αβέρωφ, η στήριξη στην Αννίτα και ο «εμμονικός» Οδυσσέας Μιχαηλίδης – Δείτε βίντεο

Νίκος Αναστασιάδης στο «Τ»: Η σχέση σήμερα με τον Αβέρωφ, η στήριξη στην Αννίτα και ο «εμμονικός» Οδυσσέας Μιχαηλίδης – Δείτε βίντεο

O Νίκος Αναστασιάδης στην πολιτική του καριέρα έζησε, άκουσε και είδε πολλά. Σε συνέντευξή του στην κάμερα του ThemaOnline μίλησε μεταξύ άλλων για τις στιγμές διχασμού στον Δημοκρατικό Συναγερμό αλλά και τη δυναμική που παρουσιάζει για ισχυρή συσπείρωση όταν πρέπει.

BEST OF TOTHEMAONLINE