Συνελήφθη οπαδός της Ομόνοιας 1948 – «Κροτίδες και καπνογόνα ΕΝΤΟΣ του λεωφορείου, επτά στο Νοσοκομείο»

Συνελήφθη οπαδός της Ομόνοιας 1948 – «Κροτίδες και καπνογόνα ΕΝΤΟΣ του λεωφορείου, επτά στο Νοσοκομείο»

Με δελτίο τύπου που εξέδωσε η Κυπριακή Αστυνομία, ενημερώνει για τη σύλληψη 25χρονου οπαδού, για τα όσα έγιναν έξω από το «Μακάρειο» την περασμένη Τετάρτη (08/05), στο ματς που εν τέλει αναβλήθηκε, ανάμεσα στην Ομόνοια 1948 και τους Τρούλλους FC.

Αναλυτικά:

«Στη σύλληψη 25χρονου προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας στην επαρχία Λευκωσίας, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση βίας στους αθλητικούς χώρους, επίθεσης και πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς σε περιουσία, αναφορικά με επεισόδια που σημειώθηκαν την περασμένη Τετάρτη, έξω από το Μακάρειο Στάδιο, στην Λευκωσία.

Ο 25χρονος συνελήφθη λίγο μετά τα μεσάνυκτα σήμερα, βάσει Δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Τα επεισόδια συνέβησαν γύρω στις 2.40 το μεσημέρι της Τετάρτης, 8 Μαΐου, πριν από τον ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των ομάδων ΟΜΟΝΟΙΑ 1948 και ΤΡΟΥΛΛΟΙ F.C., ενώ το λεωφορείο που μετέφερε την ομάδα των Τρούλλων, βρισκόταν έξω από την είσοδο του Μακάρειου Σταδίου, δέχθηκε επίθεση από περίπου 40 πρόσωπα.

Οι επιτιθέμενοι, οι οποίοι έφεραν διακριτικά της ΟΜΟΝΟΙΑ 1948, φέρονται να προκάλεσαν ζημιές στον ανεμοθώρακα και το εξωτερικό μέρος του λεωφορείου, ενώ φέρονται επίσης να έριξαν κροτίδες και καπνογόνα εντός του λεωφορείου.

Από την επίθεση έξι ποδοσφαιριστές της ΤΡΟΥΛΛΟΙ F.C., που βρίσκονταν εντός του λεωφορείου, ένοιωσαν ενοχλήσεις από τους καπνούς και μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, για περίθαλψη, ενώ έβδομος επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας διερευνά την υπόθεση».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Τη Δευτέρα οι ανακοινώσεις των διαταγμάτων για ανακλήσεις οχημάτων - Έκκληση Βαφεάδη για συνεργασία

Τη Δευτέρα οι ανακοινώσεις των διαταγμάτων για ανακλήσεις οχημάτων - Έκκληση Βαφεάδη για συνεργασία

Με την έκδοση τη Δευτέρα των διαταγμάτων για ανακλήσεις οχημάτων αρχίζει μια πορεία προκειμένου να αντιμετωπιστεί ένα πρόβλημα που δημιουργήθηκε διαχρονικά, δήλωσε την Κυριακή το βράδυ ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Αλέξης Βαφεάδης, καλώντας τους πολίτες και όλους τους εμπλεκόμενους σε συνεργασία για εφαρμογή τους. Τα διατάγματα θα ανακοινωθούν στις 12 το μεσημέρι.

BEST OF TOTHEMAONLINE