Κυριάκος Πελεκάνος: «Εγώ έχασα την μάνα μου από καρκίνο…»VIDEO

Κυριάκος Πελεκάνος: «Εγώ έχασα την μάνα μου από καρκίνο…»VIDEO

Ο Κύπριος παίκτης θέλησε να εξηγήσει μπροστά από την κάμερα τον λόγο που στο επεισόδιο της Τετάρτης (8/5) λύγισε με το άκουσμα του επάθλου που αφορούσε το φαγητό από τις μητέρες των παικτών.

Συγκεκριμένα ο Κυριάκος Πελεκάνος για άλλη μια φορά, προσπαθώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά του και την συγκίνησή του ανέφερε μπροστά από την κάμερα του παιχνιδιού ότι πριν από δυο χρόνια έχασε την μητέρα του, σε νεαρή ηλικία, από την ασθένεια του καρκίνου που έχει ταλαιπωρήσει πολλούς ανθρώπους.

Δείτε το απόσπασμα και όλα όσα δήλωσε συγκινημένος ο Κύπριος παίκτης στο Lifenewscy

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE