ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΟΝΟΙ 35ΧΡΟΝΟΥ: Συνεχίζεται το ‘μαρτύριο’ ερευνών - Υπεράνθρωπες προσπάθειες για 28η μέρα

ΦΟΝΟΙ 35ΧΡΟΝΟΥ: Συνεχίζεται το ‘μαρτύριο’ ερευνών - Υπεράνθρωπες προσπάθειες για 28η μέρα

Στη μάχη των ερευνών για 28η ημέρα βρίσκεται η Πυροσβεστική Υπηρεσία, μέλη της ΕΜΑΚ και η ιδιωτική εταιρία BRASAL, κάνοντας υπεράνθρωπες προσπάθειες για την ανεύρεση ακόμη δύο σορών - θυμάτων του καθ’ ομολογία 35χρονου δολοφόνου. 

Από νωρίς το πρωί του Σαββάτου (11/05), οι έρευνες επαναρχίζουν στην Κόκκινη Λίμνη και εστιάζουν στην ανατολική πλευρά. Μετά την σάρωση και ανάλυση από το σύστημα sonar, υπάρχουν κάποια κρίσιμα σημεία στα οποία ο δύτης αναμένεται να καταδυθεί, να εντοπίσει και αναλόγως των αντικειμένων να ανασυρθούν για περαιτέρω εξέταση.  

Υπενθυμίζουμε ότι από την Κόκκινη Λίμνη έχουν ανασυρθεί δύο βαλίτσες, στις οποίες υπήρχαν δύο σοροί και σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία πρόκειται για την 36χρονη Λίβια Μπουνέα και την οκτάχρονη κορούλα της Έλενα Ναταλία. Οι ερευνητές αναζητούν ακόμη μία βαλίτσα, αφού με τα όσα ομολόγησε ο 35χρονος εντός της Κόκκινης Λίμνης έριξε και τη σορό της Μαρικάρ.  

Την ίδια ώρα η αγωνία κορυφώνεται η αγωνία για την αναζήτηση της σορού της 6χρονης Sierra, την οποία όπως ομολόγησε ο καθ’ ομολογία δολοφόνος έριξε στην λίμνη Μεμί στον Ξυλιάτο. Η σάρωση με το σύστημα sonar στην λίμνη Μεμί έχει ολοκληρωθεί την περασμένη Τετάρτη (08/05) και τα αποτελέσματα έχουν αναλυθεί, ενώ αναμένεται το σύστημα sonar να επιχειρήσει ξανά τις επόμενες μέρες για να τοποθετηθούν κρίσιμα σημεία. 

Την Παρασκευή (10/05), πραγματοποιήθηκε σύσκεψη στο Αρχηγείο Πυροσβεστικής, στην παρουσία του Διευθυντή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του νέου Υπαρχηγού Αστυνομίας, του υπεύθυνου του ΤΑΕ Λευκωσίας και δύο εκ των χειριστών της ιδιωτικής εταιρείας, έτσι ώστε να αξιολογηθούν τα μέχρι στιγμής δεδομένα αλλά και να αποφασιστούν τα επόμενα βήματα στις έρευνες.  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Βία στην οικογένεια, σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων και υποθέσεις που συγκλονίζουν - «Τα παιδιά μας και τα μάτια μας»

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Τον δολοφόνησαν»

Τατιάνα Μπλάτνικ: Οι σόλο εμφανίσεις που δεν υποψίασαν κανέναν για τον χωρισμό από τον Νικόλαο



Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ΥΠΕΞ του Ιράν υποβαθμίζει το πλήγμα στην Ισφαχάν - Δεν το αποδίδει στο Ισραήλ

Ο ιρανός υπουργός Εξωτερικών Χοσεΐν Αμίρ Αμπντολαχιάν υποβάθμισε το πλήγμα στην Ισφαχάν, παρομοιάζοντας τα μέσα που χρησιμοποιήθηκαν με «παιδικά παιχνίδια», ενώ δεν επέρριψε ευθύνη στο Ισραήλ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top