ΚΥΠΡΟΣ – ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ: Ανανεώθηκε για τρίτη φορά η κράτηση του 35χρονου

ΚΥΠΡΟΣ – ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ: Ανανεώθηκε για τρίτη φορά η κράτηση του 35χρονου

Για άλλες οκτώ ημέρες, ανανεώθηκε το διάταγμα για προσωποκράτηση του 35χρονου Νίκου Μεταξά, το πρωί της Δευτέρας (13/5).

Της Γεωργίας Παππούτα

Όπως σας ενημερώσαμε σε προηγούμενο δημοσίευμά μας, ο Νίκος Μεταξάς, δεν παραδέχεται καμιά άλλη κατηγορία (βιασμό ή άλλο φόνο) πέραν των επτά φόνων που ήδη ομολόγησε.

Σημειώνεται ότι η ανανέωση του διατάγματος προσωποκράτησης του 35χρονου την Δευτέρα (13/5) ήταν η τρίτη κατά σειρά, που αιτήθηκε η Αστυνομία, ώστε να έχει χρόνο να συνεχίσει τις έρευνες και τις εξετάσεις, για εντοπισμό άλλων σορών, καταθέσεων και τεκμηρίων, σχετικά με την υπόθεση.

Ο 35χρονος, την Δευτέρα (13/5) παρουσιάστηκε για άλλη μια φορά στο δικαστήριο χωρίς δικηγόρο και όταν ρωτήθηκε από την δικαστή αν φέρει ένσταση στην κράτησή του απάντησε: «Δεν έχω ένσταση εντιμότατη».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Νίκος Μεταξάς, εμφανίστηκε στο δικαστήριο με αλεξίσφαιρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Μήνυμα Λευκωσίας προς το Ηνωμένο Βασίλειο ενόψει της νέας διευρυμένης διάσκεψης για το Κυπριακό - Ζητά τη στήριξη της Βρετανικής κυβέρνησης

Μήνυμα Λευκωσίας προς το Ηνωμένο Βασίλειο ενόψει της νέας διευρυμένης διάσκεψης για το Κυπριακό - Ζητά τη στήριξη της Βρετανικής κυβέρνησης

Η περαιτέρω σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ της Κυπριακής Δημοκρατίας και της Βρετανίας, οι οποίες εντατικοποιήθηκαν μετά την ιστορική επίσκεψη στην Κύπρο του Βρετανού Πρωθυπουργού Στάρμερ τον περασμένο Δεκέμβριο, αποτελεί εχέγγυο για στήριξη του Λονδίνου, στις προσπάθειες που καταβάλλει η Κυπριακή Δημοκρατία, για επανέναρξη των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE