Στα κατεχόμενα ο Τούρκος Αντιπρόεδρος

Στα κατεχόμενα  ο Τούρκος Αντιπρόεδρος

Στα κατεχόμενα μεταβαίνει την Παρασκευή 17/5 ο Τούρκος Αντιπρόεδρος, Φουάτ Οκτάι.


Τ/κ ιστοσελίδες αναμεταδίδουν το τουίτ της τουρκικής "πρεσβείας" στα κατεχόμενα, σύμφωνα με το οποίο ο κ. Οκτάι θα έρθει αύριο για να παρευρεθεί στο δείπνο ιφτάρ που διοργανώνεται στην αυλή του τζαμιού Χαλά Σουλτάν στη Μια Μηλιά. Το δείπνο διοργανώνουν η ερυθρά ημισέληνος και η "διεύθυνση βακουφίων".

Δεν γίνεται αναφορά και ούτε έχει ανακοινωθεί εάν ο Τούρκος Αντιπρόεδρος θα έχει οποιεσδήποτε επαφές με την τ/κ ηγεσία, ούτε η ώρα άφιξης και αναχώρησής του από τα κατεχόμενα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ευθείες βολές Λετυμπιώτη σε ΔΗΣΥ - «Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους, η σιωπή της Αννίτας θα αποτελεί πολιτική απάντηση»

Ευθείες βολές Λετυμπιώτη σε ΔΗΣΥ - «Ας συνεννοηθούν μεταξύ τους, η σιωπή της Αννίτας θα αποτελεί πολιτική απάντηση»

Με αιχμές κατά του Δημοκρατικού Συναγερμού και του Εκπροσώπου Τύπου του κόμματος, Ονούφριου Κουλλά, τοποθετήθηκε μέσω ανάρτησής του στην πλατφόρμα Χ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, κάνοντας λόγο για απαξιωτικό πολιτικό λόγο και ζητώντας απαντήσεις από την πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE