ΤΕΛΟΣ ΑΓΩΝΑ: Η Ομόνοια 1948 περνάει στην επόμενη φάση

ΤΕΛΟΣ ΑΓΩΝΑ: Η Ομόνοια 1948 περνάει στην επόμενη φάση

Ολοκληρώθηκε γύρω στις 18:30 το απόγευμα της Πέμπτης (16/5) ο τελευταίος αγώνας της Β΄ φάσης του Πρωταθλήματος Ένταξης ΣΤΟΚ 2018/2019, ανάμεσα στην Ομόνοια 1948 - Τρούλλοι FC. 

Το εισητήριο για την επόμενη φάση, κατάφερε να πάρει η ομάδα της Ομόνοιας 1948 η οποία με τελικό σκορ 3-0 κατάφερε να νικήσει την ομάδα των Τρούλλων FC στο Μακάρειο Στάδιο. 

Τα γκολ για την Ομόνοια 1948 σημείωσαν οι Μαυροφτής (6΄), Τζιωνής (65΄) και Αθανασίου (69΄ πέναλτι).

Διαβάστε περισσότερα στο ThemaSports

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έντονη η Αννίτα για την προεκλογική των κομμάτων - «Αρκετά με τα κουτσομπολιά... Ο πολίτης νιώθει μη ασφαλής τη δεδομένη στιγμή»

Έντονη η Αννίτα για την προεκλογική των κομμάτων - «Αρκετά με τα κουτσομπολιά... Ο πολίτης νιώθει μη ασφαλής τη δεδομένη στιγμή»

Στην εκπομπή Πρωτοσέλιδο φιλοξενήθηκε η Πρόεδρος και της Βουλής και Πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αννίτα Δημητρίου. Τοποθετήθηκε για το πρόσφατο ταξίδι της στην Ινδία, τα μεγάλα νομοθετήματα που βρίσκονται ενώπιον της Βουλής, τα ζητήματα δημόσιας ασφάλειας, αλλά και το προεκλογικό κλίμα που διαμορφώνεται στη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE