ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΚΥΠΡΟΣ - ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ: Υπέδειξε νέο σημείο ο 35χρονος από όπου παραλήφθηκαν τεκμήρια - Με αλεξίσφαιρο στο δικαστήριο

ΚΥΠΡΟΣ - ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ: Υπέδειξε νέο σημείο ο 35χρονος από όπου παραλήφθηκαν τεκμήρια - Με αλεξίσφαιρο στο δικαστήριο

Υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας παρουσιάστηκε για πέμπτη φορά ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, ο καθ’ ομολογιάν κατά συρροή δολοφόνος για τέταρτη ανανέωση της προσωποκράτησής του.

Της Γεωργίας Παππούτα

Στις 9:30 το πρωί της Τρίτης (21/5) οδηγήθηκε στο δικαστήριο ο Νίκος Μεταξάς, μετά την λήξη της οκταήμερης προσωποκράτησής του που εγκρίθηκε στις 13 Μαΐου, με σκοπό την ανανέωσή της. 

Ο καθ’ ομολογίαν κατά συρροή δολοφόνος κατά την παρουσία του στην αίθουσα του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, έφερε αλεξίσφαιρο γιλέκο, ενώ ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις τον συνόδευαν.

Ο Νίκος Μεταξάς για άλλη μια φορά, δεν εκπροσωπήθηκε από δικηγόρο.

Η Αστυνομία αιτήθηκε ανανέωση της προσωποκράτησης του υπόπτου για άλλες οκτώ ημέρες, αίτημα το οποίο το δικαστήριο ενέκρινε.

Σύμφωνα με όσα νεότερα ακούστηκαν την Τρίτη (21/5) στην αίθουσα του δικαστηρίου, ο 35χρονος υπέδειξε σημείο σε ανοιχτό χώρο στην Λευκωσία όπου παραλήφθηκαν τεκμήρια.

Η Αστυνομία έχει στην κατοχή της 427 τεκμήρια συνολικά από τις έρευνες, ενώ αναμένονται επιστημονικά αποτελέσματα από τα αυτοκίνητα του Νίκου Μεταξά.

Σύμφωνα με τον υπαστυνόμο του ΤΑΕ που κατέθεσε ως μάρτυρας την Τρίτη (21/5), η ταυτοποίηση της δεύτερης σορού που εντοπίστηκε στην Κόκκινη Λίμνη, αναμένεται να γίνει με ανθρωπολογικές εξετάσεις.

Σε ερώτηση προς τον 35χρονο εάν έχει ερωτήσεις είπε «όχι», όπως και στο εάν φέρει ένσταση στην κράτησή του.

Θυμίζουμε ότι ο καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνος, σύμφωνα με τους ανακριτές, ομολόγησε σε θεληματική κατάθεση που έδωσε στις 25/4/2019 τη διάπραξη επτά συνολικά φόνων με θύματα πέντε αλλοδαπές γυναίκες και δύο παιδιά.

Πρόκειται για τη Marry Rose(Φιλιππίνες) και την ανήλικη κόρη της Sierra – Graze, την Arian Palanas (Φιλιππίνες), την Maricar Valdez(Φιλιππίνες), την Livia Florentina (Ρουμανία) και την ανήλικη κόρη της Elena Bunea και Khadha Anu(Νεπάλ). Όλα τα θύματα είχαν καταγγελθεί στην Αστυνομία ως ελλείποντα πρόσωπα εκτός από τη γυναίκα από το Νεπάλ για την οποία είχε γίνει καταγγελία στο γραφείο του λειτουργού μετανάστευσης ότι εγκατέλειψε το χώρο εργασίας της.

Επιπλέον, εκτός από τους επτά φόνους που ομολόγησε ο ίδιος ο Νίκος Μεταξάς στους ανακριτές, εναντίον του υπόπτου διερευνάται υπόθεση βιασμού έπειτα από καταγγελία αλλοδαπής γυναίκας. Σημειώνεται ότι ανακρινόμενος ο 35χρονος αρνείται ότι διέπραξε το συγκεκριμένο αδίκημα.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Μαρτυρίες πολιτών «καίνε» τον ισοβίτη - Είχαν γνωριστεί στις φυλακές με τον 26χρονο

• Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Οι IDF ανακοίνωσαν πως σκότωσαν τον Νασράλα: «Δεν θα τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο»

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  

• Γιώργος Μαζωνάκης: Πόζαρε γυμνός στο Instagram - «Οίκος ανοχής, μην μπερδεύετε την υπομονή μου με την ανοχή» - Φωτογραφία



Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Γενικός Γραμματέας της Χεζμπολάχ, ο Χασάν Νασράλα είναι και επίσημα νεκρός. Ο Νασράλα ο οποίος ανέλαβε τη θέση στην κεφαλή, σε μία από τις πιο επικίνδυνες και ισχυρές παραστρατιωτικές οργανώσεις στον κόσμο το 1992, εξουδετερώθηκε από ακόμη μία απόλυτα στοχευμένη επίθεση των ισραηλινών μαχητικών στα νότια προάστια της Βηρυτού έχοντας πάντως καταφέρει να γιγαντώσει σε κάθε επίπεδο τη Χεζμπολάχ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top