Νέα τοποθέτηση Α. Κυπριανού για Χριστόφια: «Επικοινωνεί με το περιβάλλον…»

Νέα τοποθέτηση Α. Κυπριανού για Χριστόφια: «Επικοινωνεί με το περιβάλλον…»

Σύμφωνα με τον ΓΓ του ΑΚΕΛ Άντρο Κυπριανού, ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Δημήτρης Χριστόφιας, επικοινωνεί κανονικά με το περιβάλλον και το πρόβλημα που αντιμετωπίζει είναι αναπνευστικό.

Όπως εξήγησε ο κ. Κυπριανού την Τρίτη (21/5) εξερχόμενος του Γεν. Νοσοκομείου της πρωτεύουσας, ο Δημήτρης Χριστόφιας λόγω του αναπνευστικού προβλήματος που αντιμετωπίζει, νιώθει έντονη δυσφορία, ωστόσο επικοινωνεί με το περιβάλλον και δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα.

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι την Δευτέρα (20/5) όταν τον επισκέφθηκε στο Γεν. Νοσοκομείο Λευκωσίας είχαν κάποια συζήτηση μεταξύ τους. Την Τρίτη (21/5) το μεσημέρι όταν τον επισκέφθηκε ξανά ωστόσο, δεν μπόρεσε να τον δει, λόγω του ότι ξεκουραζόταν και δεν ήθελε να τον ενοχλήσει, όμως αναμένεται να τον επισκεφθεί το απόγευμα.

Ο ΓΓ του ΑΚΕΛ δήλωσε συγκινημένος από το ενδιαφέρον του απλού κόσμου για την υγεία του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας. Όπως είπε ο κ. Κυπριανού αρκετός κόσμος τον προσέγγισε στον χώρο του Γενικού Νοσοκομείου και ρώτησε για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Χριστόφια.

Δεν παρέλειψε να στείλει τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση στον Δημήτρη Χριστόφια.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Επιστρέψαμε από τη Νέα Υόρκη, πανηγυρίζοντας ότι καταφέραμε κάτι, 51 χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και κατοχή. Θα προχωρήσουμε βήμα-βήμα μας είπε ο ΓΓ των ΗΕ μετά το τέλος ακόμα μιας σύναξης, άτυπης ή τυπικής-αυτό ολίγο μας ενδιαφέρει- για να μας πει ότι το θέμα είναι πολύπλοκο-και εμείς οι αφελείς, που νομίζαμε ότι είναι θέμα εισβολής και κατοχής- Προχωράμε λοιπόν σε νέα ΜΟΕ που περιλαμβάνουν τη δημιουργία συμβουλευτικού οργάνου, για τη συμμετοχή της κοινωνίας των πολιτών, την ανταλλαγή πολιτιστικών αντικειμένων, την παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα και την αντιμετώπιση της ρύπανσης από μικροπλαστικα.

BEST OF TOTHEMAONLINE