Δεν ξέρει ακόμη σε ποια ομάδα θα είναι τη νέα σεζόν – Τι λέει ο ίδιος

Δεν ξέρει ακόμη σε ποια ομάδα θα είναι τη νέα σεζόν – Τι λέει ο ίδιος

Δήλωση του ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ, Μπαουτίστα Κασίνι, φιλοξενεί η ιστοσελίδα eldia.com.

Μεταξύ άλλων, το δημοσίευμα φέρει την τοποθέτηση του παίκτη να λέει τα εξής:

«Δεν ξέρω τι θα συμβεί με εμένα ακόμη, συζητούν και αυτές τις μέρες πρέπει να μου δώσουν μια απάντηση αλλά δεν επιβεβαίωσαν ούτε διέψευσαν τίποτα. Είμαι δανεικός με όψιον αγοράς στο ΑΠΟΕΛ και πρέπει να μου δώσουν απάντηση. Θα επέστρεφα, αλλά δεν ξέρω 100%».

Στο δημοσίευμα γίνεται λόγος πως υπάρχει το σενάριο επιστροφής Κασίνι στην Εστουδιάντες, αν και ο ίδιος ευελπιστεί να του δοθεί ακόμη μία ευκαιρία για να συνεχίσει στην Κύπρο.

Πατήστε εδώ για το δημοσίευμα

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.