ΦΡΙΚΗ: 14χρονος βίασε και σκότωσε την 83χρονη γειτόνισσα του

ΦΡΙΚΗ: 14χρονος βίασε και σκότωσε την 83χρονη γειτόνισσα του

Με τις κατηγορίες του βιασμού και της δολοφονίας της ηλικιωμένος γειτόνισσάς του οδηγήθηκε ενώπιον Δικαστηρίου νεαρό αγόρι, ηλικίας μόλις 14 ετών.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα πρόκειται για τον Tyrone Harvin ο οποίος τον Αύγουστο του 2018 φέρεται να βίασε και στη συνέχεια να κακοποίησε την ηλικιωμένη Dorothy Mae Neal η οποία εντοπίστηκε βαριά χτυπημένη και χωρίς τις αισθήσεις της στο σπίτι ενώ άφησε την τελευταία της πνοή την επόμενη μέρα στο Νοσοκομείο.

Οι έρευνες οδήγησαν στη σύλληψη του 14χρονου γείτονα της 83χρονης αφού το DNA του βρέθηκε σε χρησιμοποιημένα προφυλακτικά δίπλα από την άτυχη ηλικιωμένη.

Αρχικά ο ανήλικος αρνήθηκε την ενοχή του δηλώνοντας ότι δεν γνώριζε καν την ηλικιωμένη που έμενε στο διπλανό διαμέρισμα ενώ στη συνέχεια παραδέχθηκε ότι βρισκόταν στο σπίτι της και προθυμοποιήθηκε να της βγάλει τα σκουπίδια πριν επιστρέψει και διαπράξει το φρικιαστικό έγκλημα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Οικοδομούμε ένα κράτος που προσφέρει ασφάλεια σε όλους τους τομείς» - Οι τρεις σημαντικές εξελίξεις

ΠτΔ: «Οικοδομούμε ένα κράτος που προσφέρει ασφάλεια σε όλους τους τομείς» - Οι τρεις σημαντικές εξελίξεις

Στην ενίσχυση της ασφάλειας των πολιτών και στις πρωτοβουλίες που προωθεί η Κυβέρνηση για τη δημιουργία ενός πιο αποτελεσματικού και σύγχρονου κράτους επικεντρώνεται το νέο μήνυμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη.

BEST OF TOTHEMAONLINE