Ψήφισαν αποχώρηση Μπέιλ παίκτες και φίλαθλοι της Ρεάλ!

Ψήφισαν αποχώρηση Μπέιλ παίκτες και φίλαθλοι της Ρεάλ!

Τη δυσαρέσκειά τους για ορισμένους παίκτες της ομάδας εξέφρασαν οι φίλαθλοι της Ρεάλ, σε ψηφοφορία που διενεργήθηκε από την AS.

Όπως φαίνεται ο κόσμος της Ρεάλ δεν θέλει να βλέπει να αγωνίζονται με τη φανέλα της ομάδας κάποιους ποδοσφαιριστές που φέτος απογοήτευσαν. Συγκεκριμένα, η ισπανική εφημερίδα AS πραγματοποίησε ψηφοφορία με θέμα την αποχώρηση παικτών από τη «βασίλισσα» το καλοκαίρι και οι φίλοι της ομάδας αποφάσισαν πως πρέπει να φύγουν οι Μπέιλ, Ίσκο και Μαρσέλο!

Πέραν των τριών προαναφερθέντων, οι Μαριάνο, Ασένσιο και Βάθκεθ έχουν υψηλά ποσοστά… αποχώρησης. Μένει να δούμε αν οι επιθυμίες των φίλων των «μερένγκες» γίνουν αποδεκτές από τη διοίκηση των Μαδριλένων. 

Πηγή: Sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι σκιές του πορίσματος της Αρχής κατά της διαφθοράς βαραίνουν την Πινδάρου- Πληθαίνουν οι φωνές αποστασιοποίησης από τον Αναστασιάδη

Οι σκιές του πορίσματος της Αρχής κατά της διαφθοράς βαραίνουν την Πινδάρου- Πληθαίνουν οι φωνές αποστασιοποίησης από τον Αναστασιάδη

Η δημοσιογραφική διάσκεψη του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη δεν άφησε μόνο πολιτικές και νομικές προεκτάσεις. Ανέδειξε ταυτόχρονα ένα ζήτημα που εδώ και καιρό σιγοβράζει στο εσωτερικό του Δημοκρατικού Συναγερμού: Τη σχέση του κόμματος, με την πολιτική κληρονομιά του ανθρώπου, που το οδήγησε σε δύο συνεχόμενες προεδρικές νίκες, αλλά ο οποίος σήμερα βρίσκεται στο επίκεντρο μιας πρωτοφανούς συζήτησης, για ζητήματα διαφθοράς και πολιτικής ευθύνης.