Ψήφισαν αποχώρηση Μπέιλ παίκτες και φίλαθλοι της Ρεάλ!

Ψήφισαν αποχώρηση Μπέιλ παίκτες και φίλαθλοι της Ρεάλ!

Τη δυσαρέσκειά τους για ορισμένους παίκτες της ομάδας εξέφρασαν οι φίλαθλοι της Ρεάλ, σε ψηφοφορία που διενεργήθηκε από την AS.

Όπως φαίνεται ο κόσμος της Ρεάλ δεν θέλει να βλέπει να αγωνίζονται με τη φανέλα της ομάδας κάποιους ποδοσφαιριστές που φέτος απογοήτευσαν. Συγκεκριμένα, η ισπανική εφημερίδα AS πραγματοποίησε ψηφοφορία με θέμα την αποχώρηση παικτών από τη «βασίλισσα» το καλοκαίρι και οι φίλοι της ομάδας αποφάσισαν πως πρέπει να φύγουν οι Μπέιλ, Ίσκο και Μαρσέλο!

Πέραν των τριών προαναφερθέντων, οι Μαριάνο, Ασένσιο και Βάθκεθ έχουν υψηλά ποσοστά… αποχώρησης. Μένει να δούμε αν οι επιθυμίες των φίλων των «μερένγκες» γίνουν αποδεκτές από τη διοίκηση των Μαδριλένων. 

Πηγή: Sport-fm.gr

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Επιστρέψαμε από τη Νέα Υόρκη, πανηγυρίζοντας ότι καταφέραμε κάτι, 51 χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και κατοχή. Θα προχωρήσουμε βήμα-βήμα μας είπε ο ΓΓ των ΗΕ μετά το τέλος ακόμα μιας σύναξης, άτυπης ή τυπικής-αυτό ολίγο μας ενδιαφέρει- για να μας πει ότι το θέμα είναι πολύπλοκο-και εμείς οι αφελείς, που νομίζαμε ότι είναι θέμα εισβολής και κατοχής- Προχωράμε λοιπόν σε νέα ΜΟΕ που περιλαμβάνουν τη δημιουργία συμβουλευτικού οργάνου, για τη συμμετοχή της κοινωνίας των πολιτών, την ανταλλαγή πολιτιστικών αντικειμένων, την παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα και την αντιμετώπιση της ρύπανσης από μικροπλαστικα.

BEST OF TOTHEMAONLINE