ΑΘΛΗΤΙΚΑ

ΔΗΛΩΣΕΙΣ Μπαλταζάρ: Γιατί ήρθε Κύπρο, ατάκες για ΑΠΟΕΛ-ΑΕΛ – ΑΠΑΝΤΗΣΗ για πρόταση από κυπριακή ομάδα

ΔΗΛΩΣΕΙΣ Μπαλταζάρ: Γιατί ήρθε Κύπρο, ατάκες για ΑΠΟΕΛ-ΑΕΛ – ΑΠΑΝΤΗΣΗ για πρόταση από κυπριακή ομάδα

Ο Πορτογάλος πρώην τεχνικός ΑΠΟΕΛ και ΑΕΛ, Μπρούνο Μπαλτάζαρ μίλησε στον Active Radio (107.4 & 102.5) αναφορικά με την κάθοδο του στην Κύπρο και τον τελικό ΑΠΟΕΛ-ΑΕΛ.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον τελικό ΑΠΟΕΛ-ΑΕΛ: «Υπάρχουν αρκετοί φίλοι μου εδώ, ενώ έχω και κάποιες προσωπικές υποθέσεις που πρέπει να τακτοποιήσω και θα ήθελα να παρακολουθήσω και τον αγώνα ΑΕΛ – ΑΠΟΕΛ (τελικός κυπέλλου / 22Μαΐου – 19:00) από κοντά γιατί είναι πολύ σημαντικός. Ο τελικός είναι ματς απρόβλεπτο, ακόμη κι αν υπάρχει φαβορί, αν δεν είναι στην καλύτερη κατάστασή του μπορεί να χάσει. Πολύ συναισθηματικό παιχνίδι, οι παίκτες πρέπει να αποφύγουν τα λάθη και αυτός που θα κάνει τα λιγότερα λάθη, θα κερδίσει».

Για την Κύπρο: «Πάντα δίνω σημασία στο κυπριακό πρωτάθλημα, πάντα ενημερώνομαι. Δυστυχώς όμως δεν είχα την ευκαιρία να δω πολλά παιχνίδια, αλλά γενικότερα ενημερώνομαι για όσα συμβαίνουν καθώς και για τα αποτελέσματα, τα παρακολουθώ»

Σχόλιο για ΑΠΟΕΛ και ΑΕΛ: «Στον ΑΠΟΕΛ από μόνοι τους οι παίκτες είναι ποιοτικοί, αλλά παραμένει ένα ματς 50-50 και δεν υπάρχει φαβορί. Η ΑΕΛ είναι παθιασμένη ομάδα με ποιοτικούς παίκτες. Έγινε και γίνεται φανταστική δουλειά από τον Κέρκεζ. Είμαι σίγουρος ότι οι παίκτες της θα είναι παθιασμένοι γιατί είναι μεγάλο κίνητρο η κατάκτηση του κυπέλλου και θα βάλουν δύσκολα στον ΑΠΟΕΛ».

Για το αν έχει πρόταση από κάποια κυπριακή ομάδα, είπε: «Το συμβόλαιό μου με την Εστορίλ ολοκληρώνεται φέτος. Η Εστορίλ ανήκε σε μια βραζιλιάνικη εταιρεία, αλλά πωλήθηκε σε Αμερικανούς επενδυτές και θα αλλάξουν πολλά πράγματα και ένα από αυτά είναι η αποχώρησή μου. Έτσι αξιολογώ προτάσεις από άλλες ομάδες. Δεν έχω πρόταση από την Κύπρο, αλλά έχω από Ελλάδα και κάποιες χώρες της Μέσης Ανατολής. Πρέπει να σκεφτώ πολύ προσεκτικά το επόμενο μου βήμα στην προπονητική. Θα απολαύσω όσες μέρες θα είμαι στην Κύπρο και θα προσπαθήσω μέχρι τη Δευτέρα που θα είμαι εδώ, να επισκεφθώ και τις παραλίες του Πρωταρά».

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τα έκαναν «Γης Μαδιάμ» στη Λεμεσό - Βίντεο από την άγρια συμπλοκή, η κατάσταση της υγείας των τραυματιών

Ηλεκτροπληξία: Οι κίνδυνοι και πώς μπορείς να προστατευθείς - Χιλιάδες τα ακατάλληλα υλικά στην αγορά

Απαγόρευση κινητών: Θα εφαρμοστεί με τη νέα σχολική χρονιά; Οι διαφωνίες και τα «στρατόπεδα» στη Βουλή

Σε πολιτικό συνέδριο τον Οκτώβριο οδηγείται η ΕΔΕΚ - Δεν τίθεται θέμα παραίτησης της ηγεσίας

Λευκός καπνός στη Σύνοδο Κορυφής - Συμφωνία των «27» για Φον ντερ Λάιεν, Κόστα και Κάλας

Μονή Αββακούμ: Ο Νεκτάριος φέρεται να εξόφλησε αυτοκίνητο με εισφορές πιστών – «Ο Ταμασού έχει έκθεση που τον δικαιώνει…»



Συγχαρητήρια ΠτΔ σε Φον ντερ Λάιεν, Κόστα και Κάλας - «Η ΕΕ θα προσφέρει ακόμη περισσότερα στους πολίτες της»

Συγχαρητήρια ΠτΔ σε Φον ντερ Λάιεν, Κόστα και Κάλας - «Η ΕΕ θα προσφέρει ακόμη περισσότερα στους πολίτες της»

O Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης συνεχάρη τους Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, τον Αντόνιο Κόστα και την Κάγια Κάλας για την επιλογή τους για την ηγεσία των θεσμών της ΕΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top