AΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΥΠΡΟΥ: Τέλος από εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομίας ο Αντρέας Αγγελίδης

AΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΥΠΡΟΥ: Τέλος από εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομίας ο Αντρέας Αγγελίδης

 Αφήνει τη θέση που κατέχει ο εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομίας Αντρέας Αγγελίδης.

Όπως πληροφορούμαστε ο κύριος Αγγελίδης αναμένεται να μετατεθεί στην πόλη καταγωγής του τη Λεμεσό, αναλαμβάνοντας καθήκοντα  βοηθού Αστυνομικού Διευθυντή Διοίκησης.

Για την θέση του που θα «χηρέψει» ετοιμάζεται διάδοχος που όπως αναφέρει έγκυρη πηγή αναμένεται να είναι ο ανώτερος Υπαστυνόμος Χρίστος Ανδρέου που στο παρελθόν είχε διατελέσει εκπρόσωπος τύπου της Αστυνομίας στη Λάρνακα.

Ο Αντρέας Αγγελίδης θα παραμείνει στην "καρέκλα του" του για μερικές ακόμα βδομάδες μέχρι ο διάδοχος του να ενημερωθεί για τα καθήκοντα του και να εγκληματιστεί στη νέα του θέση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για αναζωογόνηση πυρόπληκτων περιοχών: «Χρειάζονται σχολεία, πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας και θέσεις εργασίας»

ΠτΔ για αναζωογόνηση πυρόπληκτων περιοχών: «Χρειάζονται σχολεία, πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες υγείας και θέσεις εργασίας»

Η δωρεά του Ιδρύματος της Coca-Cola ΗΒC ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ προς το Ινστιτούτο MountMed για την υλοποίηση του προγράμματος αναζωογόνησης των πυρόπληκτων περιοχών της ορεινής Λεμεσού είναι ενισχυτική των δράσεων της πολιτείας και των κοινοτήτων και στοχεύει στη διαμόρφωση μιας νέας, βιώσιμης προοπτικής για την ευρύτερη περιοχή με σεβασμό στον άνθρωπο και τις τοπικές κοινωνίες, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE