Διάδοχος πρώην προπονητή του Απόλλωνα ο κόουτς που πέρασε από ΑΠΟΕΛ

Διάδοχος πρώην προπονητή του Απόλλωνα ο κόουτς που πέρασε από ΑΠΟΕΛ

O πρώην προπονητής του Απόλλωνα, Πέδρο Εμάνουελ αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Αλ Τααβούν αφού ενημέρωσε πως δεν θέλει να συνεχίσει στην ομάδα, παρά το γεγονός πως κέρδισε το κύπελλο και βγήκε προπονητής της χρονιάς.

Η διοίκηση της Αλ Τααβούν βρήκε τον αντικαταστάτη του σε ένα πρώην κόουτς του ΑΠΟΕΛ. Ο λόγος για τον Πάουλο Σέρτζιο που πέρασε και δεν… ακούμπησε από τους γαλαζοκίτρινους. Πλέον ο Πορτογάλος θα είναι κάτοικος Σαουδικής Αραβίας.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κυπριακό Ανάλυση: Από τη Γενεύη το 2021, στην Γενεύη, σήμερα - Οι επιδιώξεις και οι «νέες ιδέες»

Κυπριακό Ανάλυση: Από τη Γενεύη το 2021, στην Γενεύη, σήμερα - Οι επιδιώξεις και οι «νέες ιδέες»

Ήταν Απρίλιος του 2021 όταν ο ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες συγκάλεσε για πρώτη φορά μετά το ναυάγιο του Κραν Μοντανά, άτυπη διάσκεψη για το κυπριακό. Συγκεκριμένα, στις 27 και 29 Απριλίου, έγινε ένα κρίσιμο βήμα στην προσπάθεια επανέναρξης των διαπραγματεύσεων για επίλυση του κυπριακού προβλήματος, με τη συμμετοχή των δύο πλευρών, ε/κ και τ/κ, της Ελλάδας και της Τουρκίας, με έναν και μοναδικό στόχο: Να εξεταστεί η δυνατότητα εύρεσης κοινού εδάφους, για τη συνέχιση του διαλόγου.