ΛΕΜΕΣΟΣ: Έκρηξη στο αυτοκίνητο 19χρονου - Μέρα μεσημέρι η «δουλειά»

ΛΕΜΕΣΟΣ: Έκρηξη στο αυτοκίνητο 19χρονου - Μέρα μεσημέρι η «δουλειά»

Λίγο μετά το μεσημέρι το αυτοκίνητο 19χρονου έγινε κακόβουλος στόχος, αφού η έκρηξη ακούστηκε σε ολόκληρη την γύρω περιοχή στην Λεμεσό. 

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 16:40 το απόγευμα της Τρίτης (21/5), όχημα ιδιοκτησίας 19χρονου Ελληνοκύπριου και ενώ βρισκόταν στην περιοχή Ομονοίας στην Λεμεσό, υπέστη έκρηξη με αποτέλεσμα τις υλικές ζημιές εντός και εκτός του αυτοκινήτου. 

Μετά από έρευνες της Αστυνομίας διαπιστώθηκε ότι επρόκειτο για χάρτινη εργοστασιακή κροτίδα η οποία τοποθετήθηκε στο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου.

Η Αστυνομία προχώρησε σε εξετάσεις και παρέλαβε τεκμήρια τα οποία θα βοηθήσουν στην έρευνα ενώ υπολογήθηκαν και οι υλικές ζημιές που αφορούν κυρίως το μπροστινό μέρος του οχήματος και ανέρχονται στα 300 ευρώ. 

Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λεμεσού. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Την ετοιμότητά του για να παρακαθήσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ακόμα και αύριο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην 46η αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Μόρφου στον Αστρομερίτη, το βράδυ του Σαββάτου. Τόνισε, δε, ότι δεν πρόκειται να διολισθήσει σε ενέργειες για τη δημιουργία πρόσκαιρης κινητικότητας, ενώ ξεκαθάρισε ότι προτίθεται να κάνει υποχωρήσεις μόνο σε κάποια σημεία που υπηρετούν τον στόχο μιας λειτουργικής και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE