Ομόνοια 1948: Δύο τυχεροί πάνε Αθήνα (Ανακοίνωση)

Ομόνοια 1948: Δύο τυχεροί πάνε Αθήνα (Ανακοίνωση)

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ομόνοια 1948.

Αναλυτικά:

«ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΓΙΑ ΜΕΛΗ (ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ)

Η Επιτροπή Μελών του Σωματείου μας θέλοντας να ευχαριστήσει και να επιβραβεύσει τα μέλη μας που είναι οικονομικά τακτοποιημένα θα κληρώσει ένα διπλό αεροπορικό εισιτήριο για Αθήνα, δικής σας επιλογής στις ημερομηνίες.

Όσα μέλη δεν είναι τακτοποιημένα, μπορούν να το κάνουν μέχρι τις 10 Ιουνίου για να μπουν στην κλήρωση.

Μπορείτε να πληρώσετε τις συνδρομές σας είτε με απευθείας κατάθεση στην ελληνική τράπεζα στον λογαριασμό του Σωματείου μας είτε στη μπουτίκ μας στην Αρχέρμου καθώς και επίσης στο γήπεδο στα ειδικά διαμορφωμένα τραπεζάκια. Τα τακτοποιημένα μέλη θα μπορούν επιπρόσθετα να συμμετέχουν στην επόμενη Γενική Συνέλευση στο τέλος της χρονιάς (που θα ανακοινωθεί στην πορεία).

🏆 ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ
🏆 ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟ
🏆 ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΑΝΟΔΟΣ

Bank: Hellenic Bank
Beneficiary Name: ATHLITIKO LAIKO SOMAT. OMONOIA 1948
Beneficiary IBAN: CY23 0050 0105 0001 0501 8394 1601
Swift (BIC): HEBACY2N»

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

Συνάντηση Γκουτέρες-Έρχιουρμαν: «Είναι ευκαιρία για μία πρώτη γνωριμία και για το Κυπριακό, η Ολγκίν εργάζεται και με τους δύο ηγέτες»

H Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ ΟΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν «συνεχίζει να εργάζεται με τους δύο ηγέτες, μεταξύ άλλων για την προώθηση των συμφωνημένων μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης, και ιδίως για το άνοιγμα επιπλέον σημείων διέλευσης το συντομότερο δυνατό» δήλωσε ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΓΓ του ΟΗΕ Στεφάν Ντουζαρίκ κατά την ενημέρωση των δημοσιογράφων στην έδρα του Οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE