ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΝΤ1: Πρώτος στον ΔΗΣΥ ο Φουρλάς

ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΑΝΤ1: Πρώτος στον ΔΗΣΥ ο Φουρλάς

Πρώτος σε ΔΗΣΥ ο Φουρλάς, σε ΑΚΕΛ ο Κιζίλγιουρέκ και στο ΔΗΚΟ ο Κώστας Μαυρίδης, ενώ η έκτη έδρα φαίνεται ότι θα «κλείσει» τελευταία στιγμή, σύμφωνα με τα exit polls του τηλεοπτικού καναλιού ΑΝΤ1.

Επιμέλεια: Μαρινέλλα Παναγιώτου

Σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση αποτελέσματος που δημοσιοποίησε στις 18:00 το απόγευμα της Κυριακής (26/5) ο ΑΝΤ1, μετά το κλείσιμο των καλπών, ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κερδίζουν από δύο έδρες στο Ευρωκοινοβούλιο, μια το ΔΗΚΟ και με ελάχιστη διαφορά η ΕΔΕΚ φαίνεται να είναι το κόμμα που παίρνει την τελευταία έδρα, η οποία ωστόσο θα «παιχτεί» μέχρι τέλους.

ΔΗΣΥ:

Στην «μάχη» μεταξύ των υποψηφίων του Δημοκρατικού Συναγερμού, ο ΑΝΤ1 εκτιμά ότι ο Λουκάς Φουρλάς βρίσκεται στην πρώτη θέση και να ακολουθεί στην δεύτερη ο Λευτέρης Χριστοφόρου. Τρίτος, ο Νίκος Τορναρίτης.

ΑΚΕΛ:

Ο Νιαζί Κιζίλγιουρεκ, φαίνεται να έχει τον πρώτο λόγο ανάμεσα στους υποψήφιους του ΑΚΕΛ, με τους Γιώργο Γεωργίου και Νεοκλή Συλικιώτη να μάχονται για την δεύτερη θέση.

ΔΗΚΟ:

Ο ΑΝΤ1 εκτιμά ότι στο Δημοκρατικό Κόμμα, τα πράγματα είναι πιο ξεκάθαρα. Ο Κώστας Μαυρίδης, φαίνεται να εκλέγεται με διαφορά. Δεύτερη στις ψήφους η Ελένη Θεοχάρους.

ΕΔΕΚ – ΕΛΑΜ:

Στην εκτίμηση αποτελέσματος, ο ΑΝΤ1 δείχνει την ΕΔΕΚ ως τέταρτο κόμμα και το ΕΛΑΜ να ακολουθεί στην πέμπτη θέση. Ωστόσο, η διαφορά είναι ελάχιστη μεταξύ των δύο κομμάτων, έτσι μπορεί να υπάρξει ανατροπή και στον υποψήφιο που θα λάβει την έκτη έδρα.

Στην ΕΔΕΚ εκτιμάται ότι πρώτος στους ψήφους είναι ο Χρίστος Ιακώβου και δεύτερος ο Δημήτρης Παπαδάκης. Στο ΕΛΑΜ μπροστά είναι ο Γεάδης Γεάδη και ακολουθεί ο Μάριος Βασιλείου.  

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μαχαιρώματα στη Λευκωσία: Υπέκυψε στα τραύματά του ο 26χρονος – Εκτός κινδύνου η οικιακή βοηθός

Σκέψεις για να μετατραπεί σε κόμμα η «ΑΙΧΜΗ» του Δημήτρη Παπαδάκη

Καταγγελία στην Αστυνομία για ανάρτηση φωτογραφίας με παιδιά - Έρευνα για αδικήματα ρατσισμού

Λεμεσός: Επιτέθηκε στον σύντροφο της πρώην του με ρόπαλο και λιβέρι - Στο νοσοκομείο 50χρονος

Συνέχεια στη συζήτηση για πλαφόν σε νερό - Ερωτηματικό αν προλαβαίνουν το κλείσιμο της Βουλής

Τέλος στο «ρίζωμα» των γιατρών στο ΓεΣΥ: Πότε θα πρέπει να βγαίνουν από το σύστημα - Θα μπορούν να ασκούν το επάγγελμα;



Υπ. Γεωργίας: Άμεση πρόσληψη 108 ατόμων για ενίσχυση Τμήματος Δασών

Υπ. Γεωργίας: Άμεση πρόσληψη 108 ατόμων για ενίσχυση Τμήματος Δασών

Την άμεση πρόσληψη 108 ατόμων για την ενίσχυση της στελέχωσης του Τμήματος Δασών που αφορούν την κάλυψη αναγκών σε δασοπυροσβέστες, χειριστές οχημάτων ειδικού τύπου, και πυροφύλακες, ενέκρινε το Υπουργικό Συμβούλιο την Τετάρτη, δήλωσε η Υπουργός Γεωργίας, Μαρία Παναγιώτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top