ΚΥΠΡΟΣ

Η φοβερή δήλωση του Ιμπρα

Η φοβερή δήλωση του Ιμπρα

Οι δηλώσεις του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς πάντα έχουν ενδιαφέρον, πόσω μάλλον όταν έχει γίνει ο αρνητικός πρωταγωνιστής ενός παιχνιδιού.

Ο Σουηδός άσος αναφέρθηκε στην κόκκινη που δέχθηκε στο χθεσινό ματς της Παρί κόντρα στην Τσέλσι για το μαρκάρισμα στον Όσκαρ ενώ με μια απίστευτη παρομοίωση, περιγράφει πώς ένιωσε αυτή τη στιγμή.

«Όταν είδα την κόκκινη κάρτα ήμουν κάπως σαν τον τύπο που δεν ξέρει τι να κάνει ή που είδε κάτι άλλο. Το χειρότερο είναι αυτό που βλέπω όταν δέχομαι την κόκκινη κάρτα. Όλοι οι παίκτες της Τσέλσι ήρθαν γύρω μου. Ήταν σαν να είχα 11 μωρά να με περιτριγυρίζουν.Δεν ξέρω αν ο Όσκαρ έκανε θέατρο ή πού τον χτύπησα. Δεν πειράζει πλέον. Νικήσαμε και περάσαμε, έτσι θα δούμε τι θα συμβεί». 

Πανικος Θεοδοσίου

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

ΠτΔ: «Πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με Ολγκίν - Θα συγκαλέσει σύνοδο του Εθνικού Συμβουλίου

Για «πολύ παραγωγική, πολύ συγκεκριμένη συζήτηση» με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, έκανε λόγο κατά την άφιξή του στη προπαρασκευαστική σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, στις Βρυξελλες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, όπου βρίσκεται για να συμμετάσχει στην σύνοδο κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top