ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τα ήπιε 53χρονος και προκάλεσε καραμπόλα με τρία οχήματα

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Τα ήπιε 53χρονος και προκάλεσε καραμπόλα με τρία οχήματα

Σύλληψη προσώπου από την Λευκωσία για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ και πρόκληση τροχαίου ατυχήματος. 

Γύρω στις 9.15 μμ το βράδυ της Τρίτης (12/6) αυτοκίνητο που οδηγούσε 53χρονος κάτοικος επαρχίας Λευκωσίας, στην οδό Μαχαιρά στη Ψημολόφου, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με προπορευόμενο όχημα, που οδηγούσε 29χρονη επίσης από τη Λευκωσία.

Ακολούθως, το αυτοκίνητο της 29χρονης συγκρούστηκε με προπορευόμενο όχημα το οποίο βρισκόταν σε αναμονή με υπεύθυνο οδηγό 31χρονο, από τη Λευκωσία.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε ελαφρά ο 31χρονος, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου έτυχε των πρώτων βοηθειών και απολύθηκε.

Στον 53χρονο διενεργήθηκε έλεγχος αλκοόλης με τελική ένδειξη 89μg αντί 22μg, ενώ από περαιτέρω έλεγχο, διαπιστώθηκε, ότι εναντίον του εκκρεμούσαν διάφορα εντάλματα προστίμου, με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Λακατάμειας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΠτΔ: «Κοινός στόχος των 27 η στρατηγική αυτονομία της Ευρωπαϊκής Ένωσης»

ΠτΔ: «Κοινός στόχος των 27 η στρατηγική αυτονομία της Ευρωπαϊκής Ένωσης»

Τη σημασία της συμπερίληψης αναφοράς στα συμπεράσματα της έκτακτης συνόδου κορυφής πως οι απειλές για την ασφάλεια της Ευρώπης δεν περιορίζονται στη Ρωσία, υπογράμμισε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους κατά τη διάρκεια του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες.