Ανασχηματισμός: «Σεισμός» σε ΔΗΣΥ και ΔΗΚΟ από τις διαρροές ονομάτων – Ο εκνευρισμός και οι εσωκομματικές κόντρες
Δονήσεις πολλών Ρίχτερ, προκαλεί στα κόμματα, η διαρροή των ονομάτων για τον επικείμενο ανασχηματισμό της Κυβέρνησης Χριστοδουλίδη.

Ο καθ’ ομολογία κατά συρροή δολοφόνος, οδηγείται ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας, για να καταχωρισθεί η υπόθεση εναντίον του, μετά από οκτώ διατάγματα προσωποκράτησης του.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑΞΑ: Οι νεκροτομές έδειξαν πώς σκότωνε τα θύματά του
Ο Μεταξάς βρίσκεται αντιμέτωπος με επτά κατηγορίες φόνου εκ προμελέτης (πεντε γυναικών και δύο παιδιών), ενώ εναντίον του εκκρεμεί και υπόθεση βιασμού γυναίκας, την οποία ο ίδιος δεν παραδέχεται.
Για πρώτη φορά στα χρονικά της Κύπρου, κατηγορούμενος βρίσκεται αντιμέτωπος με επτά φορές ισόβια, αφού η μεγαλύτερη ποινή που είχε επιβληθεί από Δικαστήριο της Κύπρου ήταν πέντε φορές ισόβια, για το πενταπλό φονικό στην Αγία Νάπα.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΝΙΚΟΥ ΜΕΤΑΞΑ: Ευχαριστώ και συγχαρητήρια μοίρασε ο Αρχηγός Αστυνομίας- ΄Όλοι τους υπερέβαλαν εαυτόν΄
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




