Ντονμέζ για τις τουρκικές προκλήσεις: «Ήμασταν εδώ χθες, είμαστε εδώ σήμερα, θα είμαστε εδώ αύριο» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

 Ντονμέζ για τις τουρκικές προκλήσεις: «Ήμασταν εδώ χθες, είμαστε εδώ σήμερα, θα είμαστε εδώ αύριο» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Συνεχίζει να λέει δημόσια ότι η ανατολική Μεσόγειος είναι θέμα της Τουρκίας, ο Τούρκος Υπουργός Ενέργειας.

Ο Τούρκος Υπουργός Ενέργειας, ανήρτησε στο Twitter από τα δύο τουρκικά γεωτρύπανα «Yavuz» και «Fatih» αλλά και το ερευνητικό πλοίο «Μπαρμπαρός».

Στην εν λόγω ανάρτησή του, σημείωσε ότι, το «Yavuz» τον τελευταίο μήνα βρίσκεται στην Καρπασία, ενώ το «Fatih» πραγματοποιεί γεώτρηση στον στόχο «Φοινίκη-1»εδώ και τέσσερις μήνες.

Για το «Μπαρμπαρός» αναφέρει ότι συνεχίζει τις σεισμικές μελέτες του στην Ανατολική Μεσόγειο, κάτι που συμβαίνει τα τελευταία δύο χρόνια.

Καταλήγοντας αναφέρει ότι η ανατολική Μεσόγειος είναι θέμα της Τουρκίας και σημειώνει: «Ήμασταν εδώ χθες, είμαστε εδώ σήμερα, θα είμαστε εδώ αύριο».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο δικηγόρος της Black Cube

Videogate: «Δεν προκύπτει ότι το βίντεο αποτελεί υβριδική επίθεση κατά ΚΔ» - Όσα λέει ο δικηγόρος της Black Cube

Δεν προκύπτει ότι το βίντεο της γνωστής υπόθεσης «Video Gate» αποτελεί υβριδική επίθεση κατά της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο δικηγόρος της εταιρείας Black Cube, Αντώνης Δημητρίου. Όπως σημείωσε, η εταιρεία είχε θέσει εξ αρχής ως προϋπόθεση για να συνδράμει στις έρευνες, να μην αποκαλυφθεί η ταυτότητα του φυσικού ή νομικού προσώπου που την είχε εργοδοτήσει για την παραγωγή του βίντεο.

BEST OF TOTHEMAONLINE