ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΥΠΟΘΕΣΗ 19ΧΡΟΝΗΣ: Επιθυμία της Βρετανίδας να εκπροσωπηθεί από Βρετανό δικηγόρο - Αναβολή στην δικαστική διαδικασία

ΥΠΟΘΕΣΗ 19ΧΡΟΝΗΣ: Επιθυμία της Βρετανίδας να εκπροσωπηθεί από Βρετανό δικηγόρο - Αναβολή στην δικαστική διαδικασία

Με νέα αναβολή ολοκληρώθηκε η δικαστική διαδικασία για την υπόθεση της 19χρονης Βρετανίδας που ήταν προγραμματισμένη για την Δευτέρα (19/8).

Σύμφωνα με την απόφαση της Κατηγορούσας Αρχής του Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου, η δικαστική διαδικασία της Δευτέρας, πήρε αναβολή και η συνέχεια της υπόθεσης ορίστηκε για τις 27 Αυγούστου 2019.

Απόφαση η οποία πάρθηκε μετά από το αίτημα της νέας δικηγόρου η οποία θα εκπροσωπήσει την 19χρονη, για να της δοθεί χρονικό περιθώριο ούτως ώστε να ενημερωθεί ανάλογα για την υπόθεση.

Μάλιστα, η νέα δικηγόρος της Βρετανίδας, ανέφερε στο δικαστήριο ότι η πελάτισσα της έχει παρουσιάσει ενδιαφέρον να εκπροσωπηθεί από Βρετανό δικηγόρο.

Με βάσει τα πιο πάνω, στάλθηκε και σχετική επιστολή στον Γενικό Εισαγγελέα ο οποίος θα επιληφθεί του θέματος.

Μετά την εξέλιξη αυτή η Πρόεδρος του Δικαστηρίου όρισε την 27η Αυγούστου 2019 ως νέα ημερομηνία κατά την οποία η 19χρονη θα απαντήσει στην κατηγορία της δημόσιας βλάβης και μέχρι τότε θα παραμείνει υπό κράτηση.

Υπενθυμίζουμε ότι η 19χρονη βρίσκεται αντιμέτωπη με την κατηγορία δημόσιας βλάβης, μετά από ψευδή καταγγελία ότι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού από 12 Ισραηλινούς.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Tελικός Champions League: Η Βασίλισσα Ρεάλ απέκτησε το 15ο αστέρι της!

Tελικός Champions League: Η Βασίλισσα Ρεάλ απέκτησε το 15ο αστέρι της!

Η Ρεάλ Μαδρίτης επιβεβαίωσε γιατί είναι η βασίλισσα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι επικράτησε με 2-0 της Ντορντμουντ στον τελικό του Champions League και σήκωσε στον ουρανό του Γουέμπλεϊ το 15ο τρόπαιο της!

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top