ΠΑΦΟΣ - ΤΡΟΧΑΙΟ: Η κατάσταση υγείας 35χρονων και 25χρονης μετά την σφοδρή σύγκρουση

ΠΑΦΟΣ - ΤΡΟΧΑΙΟ: Η κατάσταση υγείας 35χρονων και 25χρονης μετά την σφοδρή σύγκρουση

Τρία πρόσωπα μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, μετά από σφοδρή σύγκρουση που σημειώθηκε στην λεωφόρο Δημοκρατίας, στην Πάφο μετά τις 13:00 την Τρίτη (27/08).

Σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline, όχημα που επέβαινε 25χρονη Ελληνοκύπρια συγκρούστηκε με μοτοσυκλέτα που κινείτο από το αντίθετο ρεύμα.

Στην μοτοσυκλέτα όπως σας ενημερώσαμε σε προηγούμενο δημοσίευμα μας, επέβαιναν δύο πρόσωπα. Πρόκειται για δύο 35χρονους, Βρετανικής καταγωγής.

Οι δύο 35χρονοι φέρουν κατάγματα σε διάφορα μέρη του σώματος τους και η κατάσταση της υγείας τους κρίνεται σοβαρή, αλλά εκτός κινδύνου.

Η 25χρονη γυναίκα μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους και αναμένεται να λάβει εξιτήριο εντός της ημέρας (27/08).

Η Τροχαία Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις για να διευκρινιστούν τα αίτια σύγκρουσης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE