ΠΑΦΟΣ: Εκδήλωση διαμαρτυρίας Σύρων για την κατάσταση στη χώρα τους

ΠΑΦΟΣ: Εκδήλωση διαμαρτυρίας Σύρων για την κατάσταση στη χώρα τους

Συνθήματα διαμαρτυρίας για τη συνεχιζόμενη εμπόλεμη κατάσταση στη χώρα τους φώναξαν Σύροι που διαμένουν στην Πάφο σε εκδήλωση διαμαρτυρίας που διοργάνωσαν στην Πάφο, ανήμερα των Χριστουγέννων.

Η εκδήλωση διαμαρτυρίας διήρκεσε περίπου μια ώρα. Οι διαμαρτυρόμενοι συγκεντρώθηκαν στην περιοχή του Μεσαιωνικού Κάστρου, λίγο πριν το μεσημέρι (25/12).

Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, την έντονη θαλασσοταραχή, τους δυνατούς ανέμους και την παρατεταμένη βροχόπτωση , οι Σύροι πραγματοποίησαν πορεία από το Μεσαιωνικό Κάστρο προς το παραλιακό μέτωπο της Κάτω Πάφου.

Η εκδήλωση διαμαρτυρίας έληξε ειρηνικά. Σημειώνεται πως κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, διακριτική ήταν η παρουσία της Αστυνομίας.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Το Ιράν περνά στην αντεπίθεση

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Το Ιράν περνά στην αντεπίθεση

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, με τις Ηνωμένες Πολιτείες να μπαίνουν στον πόλεμο μεταξύ Ισραήλ και Ιράν. Αμερικανικά βομβαρδιστικά χτύπησαν τα ξημερώματα τρεις βασικές πυρηνικές εγκαταστάσεις. Μεταξύ αυτών, το υπόγειο συγκρότημα του Φορντό, το μεγάλο εργοστάσιο εμπλουτισμού της Νατάνζ και μια εγκατάσταση κοντά στο Ισφαχάν. Ο Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε ότι το Φορντό καταστράφηκε πλήρως, καλώντας παράλληλα τους Ιρανούς σε ειρήνη, διαφορετικά – όπως είπε – τα επόμενα χτυπήματα θα είναι ισχυρότερα. Αποφασισμένο για αντίποινα εμφανίζεται το Ιράν. Με έντονη ανησυχία παρακολουθεί η διεθνής κοινότητας τις εξελίξεις υπό το φόβο για ευρύτερη περιφερειακή σύρραξη στην περιοχή.